Kire szavaznátok inkább Fidesz vagy Jobbik?
Figyelt kérdés
esetleg más? bizonytalan vagyok hogy hova tegyem majd az x-et, de a kört erre a 2 pártra szűkítem az biztos2010. febr. 7. 18:58
32/47 anonim válasza:
Tuti a Jobbik,bár vanak kisé butyuta ötleteik is... de attól még Jobbik
33/47 anonim válasza:
Ha tényleg befolyásollak, akkor te leszel a 4. ember akit meggyőztem. Csak én magam. Ezt azoknak írom akik a Jobbiknak 9-15%-ot jósolnak!
34/47 anonim válasza:
Egyikre sem, mindkettő beteg és azok is akik elmennek szavazni. Csak énekeljétek Igen,igen...
36/47 anonim válasza:
Az a baj, hogy az emberek többsége "eszi" az ATV őrültségeit. Egy aprócska érv a FIDESZ mellett, itt vidéken az emberek többsége minimálbérből él. 1998-ban amikor a Fidesz került kormányra a minimálbér 19000.- Ft volt, amikor 2002-ben elköszöntek, 50000.- Ft volt. Az eltelt 8 évben nézd meg mi történt, még az infláció mértékével sem növelték meg. üdv.W
37/47 anonim válasza:
Jól nézd meg a listát, soha többé kommunistát!
HAJRÁ JOBBIK!
38/47 anonim válasza:
Jobbik.
A Fidesz már volt hatalmon,le is szerepeltek szépen,alig vártuk,hogy végre megszabaduljunk tőlük.
Igaz,a tolvaj,hazaáruló férgekből álló MSZP-vel sem jártunk jobban.
A baj az,hogy a szavazók nagy része csak ebben a két pártban gondolkodik.
39/47 anonim válasza:
Alig vártuk hogy megszabaduljunk tőlük??
ezt nem mondanám...
Jelenleg s Fidesz az egyetlen, aki kormányképes, a Jobbikra viszont a parlamentben mindenképpen szükség van, mert olyan fontos kérdéseket hoz fel, amit a többi párt meg sem említ.
Válassz e kettő között, de ha rám hallgatsz másra SEMMIKÉPP se tedd a voksod, mert vagy őrültség vagy értelmetlen.
ui.: ezzel nem akarok minősíteni másra szavazókat, mindenki arra szavaz, akire akar.
40/47 anonim válasza:
Úgy látszik, nagyon elfelejtettétek a Bokros csomagot, még egyet a fejetekre. Soha nem lesz itt rend ebben az országban, a magyarnak úgy látszik soha nem jön meg az esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!