Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne kilépni az EU-ból és belépni az Eurázsiai Gazdasági Únióba? Új iparosítást lehetne kezdeni, beindulna a mezőgazdaság is, megnyílnának előttünk a keleti piac lehetőségei

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1. Mért? Kizárja az egyik a másikat?

2. A felettem szólók véleményének igaz, hogy a kereskedelmünk 80%-a Nyugatra megy, de ezeknek a 90%-a azon termékek, amelyeket a külföldi multinacionális cégek által termeltetnek meg, hogy eljuthassanak nyugatra. Erre néhány példa csak az autógyárak, de sok egyéb gazdasági szféra. A magyar belső gazdasági potenciál 50-50%-ban termel az EU-ba és azonkivüli területekre.

2015. jan. 15. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
NEM!
2015. jan. 15. 09:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó minőségű mezőgazdasági termékeket eladni csak úgy lehetne nekünk, ha az Eurázsiai Gazdasági Únióba belépünk?
2015. jan. 26. 10:13
 14/15 A kérdező kommentje:
nem csak úgylehet,de jó lehetőségnek tűnik akár
2015. jan. 26. 11:37
 15/15 anonim ***** válasza:

13 vagyok

Nálunk a narancs, banán, citrom nem él meg. úgy tudom.

Tehát " valahonnan " hozni kell.

Nekünk van " olyan növény, és húsárunk ", ami meg máshol nincs...

Még mindig úgy gondolom fel kellene lendíteni ezeket a dolgokat. 30 évvel ezelőtt is azárt szép számba ment külföldre " cucc ". A Szuba vittek búzát is, vonatvagonon... Kaptunk helyette zsigulit. ;)

Fúrógépeket, porszívót. Utóbbi ahol még működik, merem állitani jobban szívja a port, mint ezek a modernek...

2015. jan. 27. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!