A politikának az energiáját el lehet-e venni simán közömbösséggel?
Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 20:15
1/7 anonim válasza:
Nem! Sőt, épp a közömbösség a baj, hogy még mindig kevés és halk az a tömeg, aki próbál fellépni a kizsákmányoló politika ellen.
2/7 anonim válasza:
nem.
alap hogy a közömböseken lehet a legjobban uralkodni.
ezért a közöny és a passzivitás nekik dolgozik.
3/7 anonim válasza:
Igy igaz! Az egyik oldalét, de a másik oldal éppen ettöl erösödik! Akkor??????
4/7 anonim válasza:
Mi van akkor, ha én egyik politikusnak sem hiszek el semmit sem? Nem számít melyik oldal. Bármit mond bármelyik, számomra csak üres szavak. Mi marad nekem, mint a közömbösség?
5/7 anonim válasza:
Látod Te is a tarka magyar b..ák közé tartozol !! Kire szavaztál például? Ha a JOBBIK nyert volna bizony gyurcsán, bajnai de még a törpekirályunk is már börtönben lenne és a sok sok lopott milliárd vissza az államkasszába/tulajdonban lenne. Bevételed is a nyugati fizetések 80 %-a lenne a közbiztonságról meg ne is ...
6/7 anonim válasza:
Nem értettél meg. Én azt írtam, hogy senkinek (értsd egyetlen politikusnak sem, párthovatartozást figyelmen kívül hagyva) sem hiszek el semmi sem! Mi következi ebből? Hogy nem szavaztam. Még jóhogy nem szavaztam... mégis ki a f. szra szavaztam volna a sok b. zi közül?? Te meg itt jössz nekem a Jobbikkal, meg a Gyurcsánnyal, meg a Bajnaival, hogy így, meg úgy... azt se tudom miről beszélsz, de nem is nagyon érdekel, mert úgy sem hinném el neked akármit mondasz.
7/7 anonim válasza:
Ha tudsz olvasni akkor olvasd el a JOBBIK programját..ne hidd el törpekirályod hülye riogatását. Annak a cél hogy a hatalmon maradjon és nem a börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!