Miért mondják azt a suliban, ha nem iszok eleget nem lehetek igazi Jobbikos? Ezt honnan veszik, mikor még szavazni sem szavazhatnak?
"Megvannak a jövő közmunkásai!"
na de ennyi:-)
"25 év alattiaknak nem szabadna szavazniuk....."
Nyugi, én is csak 18 évesen gondoltam, hogy a szavazástól bármi megváltozhat. Azóta várom, hogy legyen egy gyűlölet mentes párt, akire szavazni lehetne, de a KKP nem indul.
"Kérdező, ez annyira szánalmas és méltatlan. Kitalálsz egy ilyen hülyeséget azért, hogy nyomhasd a Jobbik-ellenes propagandád. Látom, neked is annyi az életed, hogy itt GYK-n kiírj egy kérdést, és azonnal örömködj, hogy most "megmutattad a náciknak hehe". SZÁ-NAL-MAS!"
Pontosan!
Szánalmasak ezek a kis füves libberek, persze egyszerűbb nekik fröcsögni mint inkább értelmes alternatívával előállni helyettük, és működőképes megoldásokat keresni azokra a problémákra amelyek miatt vannak szavazói a jobbiknak. :)
Szerintem ez kamu kérdés, vagy ha igaz is, ebből még nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
Minden pártnak vannak olyan idióta fanjai, akik valamilyen társadalmilag elfogadhatatlan viselkedést követnek, kívülről nézve a jobbikos biztos sört vedel, az LMP-s meg vörös szemekkel szívja a füvet. És biztos van olyan liberális szemléletű iskolás kiscsapat, akik szerint nem is vagy igazi ballib, ha nem szívsz velük füvet. De ettől nem minden LMP-s drogos.
"Szerintem ez kamu kérdés"
Nyilvánvalóan az. A liberók szeretik azt képzelni, hogy a jobbikosok csak szakmunkásképzőt végzett, pár fogú, primitív banda, akik kukákat borogatnak, és autókat gyújtanak fel. A kérdésre hogy kamu, már ott rá lehetett jönni, amikor a kérdező azt írta, hogy "- ha jól tanulsz nem lehetsz Jobbikos". Erősíti a fenti sztereotípiát. Tehát a kérdező még hazudni sem tud normálisan, mégis megpróbálja. :D Az meg különösen fájdalmas lehet nekik, hogy az egyetemeken a Jobbik népszerűbb, mint az LMP. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!