Én igen, szavaznék. Eddig én is az MDF-hez éreztem magam legközelebb, de most, hogy az SZDSZ-szel szimpatizál, már nem vagyok benne biztos, hogy megkapja a szavazatomat.
2010. febr. 12. 12:20
12/19 anonim válasza:
Nemzeti konzervatív liberális??:D:D:D:D ez a hét poénja, ezt felírom magamnak, mert percikig röhögtem rajta...:D:D
és szavaznátok egy alacsony kicsi nagy pártra?? és egy forró jegesre? ez akkor olyan lenne, h elhitetné h külsőleg forró, de mégis a valóság jeges lenne...:D szóval a rothadó liberókat kár csűrni csavarni, nem lesz belőlük érték.... döbbenet h a szélsőliberális gazdaságpolitika bukása után (válság) még van aki ennek szükségességéről beszél...
persze ha drogos vagy bu7i vagy, akkor megértem, de ezek inkább ne alakítsanak pártot...
2010. febr. 13. 15:18
13/19 anonim válasza:
Én nem hirdetném a butaságomat a helyedben.
Attól, hogy valamit nem ismersz, még létezhet. A világban rengeteg példa van konzervatív-liberális pártokra, a legnagyobb hagyományuk Nagy-Britanniában van.
2010. febr. 13. 16:15
14/19 anonim válasza:
Nagyon fontosnak tartom egy ilyen párt, politikai erő jelenlétét. ennek igen is vannak komoly magyar hagyományai, kér ezen nevetni. A mai liberalizmusban azt látom veszélyesnek, hogy összemossák a szabadságot a szabadossággal.
Szavaznék egy ilyen pártra.
2010. febr. 13. 19:36
15/19 anonim válasza:
javítok: kár ezen nevetni
2010. febr. 13. 19:41
16/19 anonim válasza:
én is igazából ide tartozónak érezném magam. de valahogy magyarországon kisajátítottnak érzem a hazaszeretet meg efféléket, és inkább kiköltöznék egy modernebb felfogású országba. egyszerűen elképzelhetetlennek tartom idehaza:D
2010. febr. 14. 21:31
17/19 anonim válasza:
Utolsónak: hasonló érzéseim vannak nekem is. Egy másik kérdésre válaszolva azt találtam írni, hogy liberális vagyok és szeretem a hazámat. Ez így is van, politikai példaképem Eötvös és nagyon szeretem ezt az országot, de zavar a hazaszeretet kisajátítása. Ne tudd meg, miket kaptam !
2010. febr. 15. 18:57
18/19 anonim válasza:
Az uolsó két hozzászólással egyet értek!Ez volt a két legjobb hsz amit ezen az oldalon olvastam
2010. jún. 11. 09:24
19/19 anonim válasza:
Nem szeretnék váteszkedni, de azt hiszem, hogy a következő évek kormányzása megtanítja a magyarokkal, hogy nem szabad mindig az út szélén menni, középen is van hely.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!