Orbánékat melyik párt válthatja le és mikor van erre leghamarabb reális esély?
Kistál ás a torz felhasználónak:
Rosszul tudod a viccet !
"Üzletfelirat: - Mi gyorsan, jól és magas minőségben dolgozunk. Ön kettőt választhat."
Amit te írtál a jó és magas minőség azok rokon fogalmak.
A vicc poénja (vagy igazsága) abban rejlik, hogy ellentmondó fogalmakat párosít.
Tehát helyesen és logikusan így szólna a felirat, ami lehet, hogy vicces, de egyben igaz is.
Mi háromféle munkát végzünk gyorsat, jót és olcsót.
Ön a fenti háromból egyszerre kettőt választhat.
Ugyanis
- a gyors és jó munka nem olcsó
- a gyors és olcsó munka nem jó
- az olcsó és jó munka nem gyors
:)
A legtöbb esélye a Jobbiknak van. A legutobbi közvéleménykutatások szerint 7%-kal zárkozott fel a Fidesz mögé. De még több mint 3 év van a választásokig ezért azt is lehetségesnek tartom, hogy egy új párt alapul amelyik alternatívát nyújt a pártatlanoknak, akik a lakosság 38%-át teszik ki.
Az idő majd megválaszolja a kérdésedet. ;)
Szerintem bármelyik párt leválthatja, akár a választások előtt is.
A lényeg, hogy a párt képes legyen megfelelően reagálni a feltörő indulatokra és az Orbánt gyűlölő tömeg pusztán azért hatalomra segíti majd őket, hogy végre háttérbe szoruljanak a jelenlegi arcok. Ez attól teljesen független, hogy a lakosság többségének a sorsán ez alapvetően semmit nem fog változtatni.
Az gond az, hogy a magyar lakosság kizárólag a magyar lakosság soraiból választja az Orbánékat leváltó pártot is, ezért nem az értelem, nem egy tudatos átgondolt cél, egy határozott értékrend, hanem az indulat, a személyes bosszú és a sértettség vezeti a többséget.
Ebből következően kizárólag alacsony szellemi, érzelmi és morális minőségű emberekből tevődhet össze a kormányváltó párt is, ami természetesen a választók többségének pont ezért meg is felel.
Így lehet Orbán most hatalmon és ezért választott a magyar többség söpredéket az elmúlt 25 évben is. Politikustól jellemet, becsületet, érzéseket naivság elvárni, pedig Orbánék is ezeket az igényeket kihasználva kerültek hatalomra és ezek hiánya miatt fogja leváltani őket egy másik gerinctelen, ostoba, érzéketlen, tolvaj banda.
"Ne várd a májust"...
Kistál ás a torz felhasználónak:
Rosszul tudod a viccet !
"Üzletfelirat: - Mi gyorsan, jól és magas minőségben dolgozunk. Ön kettőt választhat."
Éjszaka írtam, eltévesztettem.
Helyesen így van és így akartam írni :
"Üzletfelirat:
- Mi gyorsan, olcsón és magas minőségben dolgozunk.
Ön kettőt választhat."
Kösz az észrevételt!
Tartsátok karban a saját környezeteteket, a saját személyes kapcsolataitokat, de legfőképpen a saját lelketeket.
Ha ezt rendszeresen megteszitek, akár még szavazni is van értelme elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!