Orbán tulajdonképpen az egypártrendszerre törekszik idehaza?
Figyelt kérdés
Ezzel megvalósíthatja a kínai modellt európai módon.
Erős gazdaságban mindenki csak dolgozzon,de ne politizáljon,mert az csak kevesek kiváltsága lesz.
2015. jan. 2. 19:48
2/9 A kérdező kommentje:
A mindenáron a 2/3-ra való törekvése ezt sugallja. Nem tud csak erős többségben kormányozni,vagy talán nem is akar.
Ez az egypártrendszeres vezetők sajátsága volt korábban is.
Hazafias Népfrontot/Fidesz/ létrehozni,az a lényeg hogy Ő mindíg maradhasson.
2015. jan. 2. 20:04
3/9 anonim válasza:
Ő inkább királyságot szeretne, és ő lenne a trónon.
4/9 anonim válasza:
Orbán egy újkori feudális rendszert építget, ha hagyjuk neki.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem törekszik semmi ilyesmire. Egyedül a profit maximalizálás jár a fejében. Minden más csak ennek a mellékhatása.
6/9 A kérdező kommentje:
Miért csak kelet felé tekint.A kinai modellt akarja importálni."Dolgozz-ne politizálj"-ez a lényege.
A nyugati dekadencia nem érdekli,de anyagilag teljesen tőlük függ.Tartja a markát,de azonnal bele is köp.
2015. jan. 2. 20:22
7/9 anonim válasza:
A "gépfegyveres" meggyözést te törekvésnek hivod?
9/9 Szibiusz válasza:
Szerintem is egypártrendszere törekszik,de nem ő minden rossz forrása.Őt is irányítják,tehát ha nem teszi azt amit mondanak neki könnyen baleset érheti.Azoknak az embereknek mindegy jobb vagy bal szolgáltok vagy elpusztultok.Elég csak megnézni milyen körben mozognak drága politikusaink.Bajnai Gordont is meghívta magához a Bilderberg-csoport én nem vagyok összeesküvés elmélet hívő mindenki döntse el maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!