Vonának miért most lenne igaza a 2018-as választások kimenetele kapcsán, ha eddig is mindig tévedett?
Eddig sem nyertek, bár mindig ezt mondta.
Miért hisznek el neki mindent?
az internetadós hacacáré után elég sokan lemorzsolódtak a fidesztől..kb a baráti körben 7 emberről tudok.. 1 lett jobbikos, 3 lmp-s, 3 pm-s...
nem gondolom, hogy fidesztől csak jobbra vezet az út :) ez nagyon nem így tűnik ebből :D
de az is alátámasztja ezt, hogy sok ex mszp-s lett jobbikos...
úgyhogy nincs összefüggés aközött, hogy balosként vagy jobbosként hova szavazol...ha egy párt programja, emberei szimpatikusabbak, akkor oda és lényegtelen, hogy bal vagy jobb
2010-ben bejutottak a parlamentbe az LMP. Most meg majdnem kiestek 2014-ben. 2018-ban szerintem az LMP ki fog esni aktivitása nem valami nagy, reklámra meg egyre kevesebbet költenek (ez tény), így programjuk ha lesz is, kevesen fogják tudni.
Nagy párt se lesz belőlük, nem hogy kormánypárt.
De ha választást sem fog nyerni, akkor marad a Fidesz. Ez egyértelmű. Legalábbis 2018-ban.
A felsorolt pártok közül egy sem tudja a táborát növelni, kivéve a jobbik, de ő is csak lassan. (bár tény hogy idén meglepetést okoztak - én se rájuk szavaztam).
De nem érted hogy lényegtelen? Az is elég ha 10.000 szavazót szerez 2018-ra.
Ha a Fidesz úgy elbukik mint anno az MSZP, akkor automatán a jelenlegi táborral nyer a Jobbik, mert a többi párt nem fog erősödni. Ez 100%.
És a legkisebb párt meg főleg nem, főleg úgy, hogy nagyon sokan nem is látnak bennük alternatívát. Ők örüljenek ha bejutnak.
Józan paraszti ész hiánya kicsit gond szerintem.
Én nem is írtam hogy elbukik a fidesz. Hanem azt, hogyha elbukna a jobbik nyerne 2018-ban. És azt is írtam hogy nem a Jobbikra szavaztam és nem is fogok rájuk szavazni, de ettől még nem vagyok vak.
Azt nem szeretem, amikor valaki valamivel szimpatizál, és elképzeli, hogy "Hát nyerhetnek! Nyerni fognak! MEgcsináljuk", mintsem ésszerűen látná a helyzetet.
Mégegyszer leírom neked elfogult barátom, hogy nem vagyok Jobbikos.
Kormányváltás... összefogtak talán. Külön külön 10-5-5 % lenne.
LMP meg látod épp hogy bekerült az utolsó szavazotok számlálásakor, hiszen eleinte 3% környékén mozogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!