Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vonának miért most lenne...

Vonának miért most lenne igaza a 2018-as választások kimenetele kapcsán, ha eddig is mindig tévedett?

Figyelt kérdés

Eddig sem nyertek, bár mindig ezt mondta.

Miért hisznek el neki mindent?

2014. dec. 20. 22:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

az internetadós hacacáré után elég sokan lemorzsolódtak a fidesztől..kb a baráti körben 7 emberről tudok.. 1 lett jobbikos, 3 lmp-s, 3 pm-s...

nem gondolom, hogy fidesztől csak jobbra vezet az út :) ez nagyon nem így tűnik ebből :D

de az is alátámasztja ezt, hogy sok ex mszp-s lett jobbikos...

úgyhogy nincs összefüggés aközött, hogy balosként vagy jobbosként hova szavazol...ha egy párt programja, emberei szimpatikusabbak, akkor oda és lényegtelen, hogy bal vagy jobb

2014. dec. 20. 23:24
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Egy részben Liberális párt mint az LMP sosem fog nyerni Magyarországon. Nézd meg az EU-s statisztikát róluk.
2014. dec. 20. 23:24
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

2010-ben bejutottak a parlamentbe az LMP. Most meg majdnem kiestek 2014-ben. 2018-ban szerintem az LMP ki fog esni aktivitása nem valami nagy, reklámra meg egyre kevesebbet költenek (ez tény), így programjuk ha lesz is, kevesen fogják tudni.

Nagy párt se lesz belőlük, nem hogy kormánypárt.

2014. dec. 20. 23:25
 14/24 A kérdező kommentje:
én akkoris úgy gondolom és azt is látom, hogy a fideszből kiábrándultak nem pártolnak át tömegével a jobbikhoz. tudom, hogy ez a jobbik szimpatizánsoknak megemészthetetlen, de akkoris így van. és ha a jobbik érdemben nem tudja a népszerűségét növelni (márpedig nem tudja)...választást sem fog nyerni....úgy meg pláne biztos, hogy 106 egyéni körzetből 1 db sem ment idén...2018-ban,,,max 10-20-at megnyernek, de gyökeres fordulat itt nem várható...mivel egyéninek jobbikra nézve hátránya, hogy ott főként nem pártokra szavaznak az emberek, hanem személyekre...
2014. dec. 20. 23:30
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

De ha választást sem fog nyerni, akkor marad a Fidesz. Ez egyértelmű. Legalábbis 2018-ban.

A felsorolt pártok közül egy sem tudja a táborát növelni, kivéve a jobbik, de ő is csak lassan. (bár tény hogy idén meglepetést okoztak - én se rájuk szavaztam).

2014. dec. 20. 23:34
 16/24 A kérdező kommentje:
4 év alatt 150 ezer plusz szavazót tudtak megszólítani, sztm kevéske, ha azt nézzük a fidesz 1 db rezsicsökkenéssel 500ezer szavazót szerzett vissza...na mindegy....
2014. dec. 20. 23:36
 17/24 anonim ***** válasza:
30%

De nem érted hogy lényegtelen? Az is elég ha 10.000 szavazót szerez 2018-ra.

Ha a Fidesz úgy elbukik mint anno az MSZP, akkor automatán a jelenlegi táborral nyer a Jobbik, mert a többi párt nem fog erősödni. Ez 100%.

És a legkisebb párt meg főleg nem, főleg úgy, hogy nagyon sokan nem is látnak bennük alternatívát. Ők örüljenek ha bejutnak.

Józan paraszti ész hiánya kicsit gond szerintem.

2014. dec. 20. 23:38
 18/24 A kérdező kommentje:
szerintem te elfogult jobbikos vagy...én reálisan gondolkodom. jelenleg a fidesz kormányoz,,,és amíg orbán az első ember...a fidesz nem bukik el...2018-ban ilyen gyenge kommunikációval...a jobbik nem tud előrelépni...teljesen mindegy, hogy a fidezs milyen rossz dolgokat csinál...max annyi lesz, hogy kevesebben mennek szavazni 2018-ban
2014. dec. 20. 23:41
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

Én nem is írtam hogy elbukik a fidesz. Hanem azt, hogyha elbukna a jobbik nyerne 2018-ban. És azt is írtam hogy nem a Jobbikra szavaztam és nem is fogok rájuk szavazni, de ettől még nem vagyok vak.

Azt nem szeretem, amikor valaki valamivel szimpatizál, és elképzeli, hogy "Hát nyerhetnek! Nyerni fognak! MEgcsináljuk", mintsem ésszerűen látná a helyzetet.

2014. dec. 20. 23:43
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

Mégegyszer leírom neked elfogult barátom, hogy nem vagyok Jobbikos.

Kormányváltás... összefogtak talán. Külön külön 10-5-5 % lenne.

LMP meg látod épp hogy bekerült az utolsó szavazotok számlálásakor, hiszen eleinte 3% környékén mozogtak.

2014. dec. 20. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!