Mi alapján dől el a választások előtt, hogy egy politikus pártjának listáján hányadik helyen indul?
Érdekes, hogy amikor szubjektív okoskodásra van lehetőség, rengeteg válasz születik, de egy ilyen tényszerű kérdésre egyik okos sem tudja a választ.
Körülbelül ennyit ér az a sok okoskodás, amit itt összehordtok a különböző folyó ügyek topicjaiban.
Elégtelen.
Én kérdeztem, és nem tudom a választ, de én még fiatal vagyok. A többi topicban sem szoktam okoskodni, de mivel tényleg látom, hogy annyi okos van itt, gondoltam, egy ilyen egyszerűnek tűnő objektív kérdésre tán csak tudja az egyik okos a választ.
Mindegy, legalább tudom, mennyire tartsam hitelesnek a többi választ.
Szia!
Általában van egy legmagasabb döntéshozó szerv, a Kongresszus ami szavaz erről, előtte a tagság a megyei/egyéb tagszervezetekben jelöl embereket. Az, amit te mondasz, hogy mi alapján (aki a legtöbbet dolgozza) picit naív, mert a munka nem csak azt jelenti, hogy a legtöbb plakátot rakja ki pl, hanem hogy milyen kapcsolatokat épít ki párton is (a saját alapszervezetében illetve felsőbb vezetőkkel) Vannak pártok (DK, MSZP, Fidesz) ahol fontosabbak a kapcsolatok a fejesekkel, mert vagyon vezérelvűen vannak szervezetileg is felépítve, a Jobbik szervezetét bevallom nem ismerem, az LMP-jé viszont nagyon bázisdemokratikus, tehát ott a többi taggal kialakított kapcsolat számít (hogy megszavazzanak azután, hogy az alapszervezeted jelölt). Persze abba, hogy megszavaznak vastagon beleszámít az, hogy mennyit tettél le az asztalra, a párton belüli kapcsolatok mellett.
Értem. Szóval szavaznak róla. Köszi!!! Hasznos voltál:-)
Végre:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!