Már megint a dolgozni nem akarók akadályozzák a dolgozók közlekedését a tüntetéssel?
" kiállok én magamért is, ha valami nem tetszik, nem kell nekem mindenféle jöttment tüntetgető segítsége, akik miatt nem jutok el időbe az ügyfeleimhez"
Az ügyfeleidről is ilyen hangnemben beszélsz? Vagy az a gondod hogy nem tudod kivinni a retkes pizzát a sok gyökérnek? :D
"Vagy az a gondod hogy nem tudod kivinni a retkes pizzát a sok gyökérnek? :D"
Miről beszélsz? Nem vagyok pizzafutár, annál sokkal komolyabb munkám van, az ügyfeleimből élek, nem engedhetek meg magamnak késést. Szerencsére akkora tüntetés nem volt, időben odaértem mindenhova.
"tolerancia??"
Tolerancia azzal szemben van, aki megérdemli. A szándékos provokátorok nem ez a kategória.
"Értem ne tüntessen senki, kiállok én magamért is, ha valami nem tetszik, nem kell nekem mindenféle jöttment tüntetgető segítsége, akik miatt nem jutok el időbe az ügyfeleimhez."
Nagyon el vagy tévedve öreg !
A magadfajta ember olyan természetesnek tartja, hogy amikor felkapcsolod a kapcsolót a lakásodban, akkor világít a lámpa, amikor a járműveddel beállsz egy benzinkúthoz kapsz üzemanyagot, amikor bajod van jönnek érted a mentősök. Ez mind azért van, mert minden mögött emberek állnak és dolgoznak még ha Te ezen nem is szoktál elgondolkozni.
Vedd észre, hogy függünk egymástól, egymásra vagyunk utalva. Az élet nem "szóló" produkció.
A másik ember mai problémája, holnapra elérhet téged is és onnantól már a te problémád is lesz !
És a magadfajták vannak a legjobban felháborodva, amikor valami nem az ő elképzelésük szerint történik. Csakhogy ezért tenni is kell valamit !
Sokszor az is elég, hogy csak simán türelmes vagy és nem mész szembe azokkal, akik legalább tesznek valamit a többiek érdekében.
Ha neked jól esik, hogy valakik a te igényeid kielégítésére teszik a dolgukat, lásd be, hogy neked is vannak kötelezettségeid a többiekkel szemben, még ha ez olykor kellemetlenségekkel, vagy áldozatokkal is jár.
Próbálj meg kicsit tovább nézni (látni) az orrodnál !
Gondolkozz el !
"Érted is tüntetnek"
A nagy büdös ló*****.
Ők azért tüntetnek, mert megfizetik nekik az amerikai titkosszolgálatok, amik szervezték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!