Már megint a dolgozni nem akarók akadályozzák a dolgozók közlekedését a tüntetéssel?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 14:00
1/18 anonim válasza:
Ilyen kérdés már volt tegnap és meg is lett válaszolva. http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__638..
2/18 anonim válasza:
Hogy merik a dolgozók az autókázásukkal megzavarni a tüntetőket???
POFÁTLANSÁG!!!
3/18 anonim válasza:
Hogy merik tüntetésekkel megzavarni a békésen fosztogató politikusokat?
4/18 anonim válasza:
- Apa, mi ez a hosszú kocsisor a TV-ben? - kérdezi érdeklődve Tomi az apukáját.
- Balliberális reakció - válaszol fakó arccal Ferenc a fia kérdésére.
5/18 anonim válasza:
Hétfőn 14:00-kor netezgetünk? Hosszúra nyúlt az ebédszünet?
6/18 A kérdező kommentje:
Neked lehet, nekem szabi
2014. dec. 15. 14:34
7/18 anonim válasza:
Már csak az ilyenek miatt is a Fideszre voksolok.
8/18 anonim válasza:
"Már megint a dolgozni nem akarók akadályozzák a dolgozók közlekedését a tüntetéssel?"
Dolgozók ők is, Szabin vannak, érted is tüntetnek agyas.
9/18 anonim válasza:
Nem, most konkrétan azok tüntettek, akiknek a munkahelye megszűnne, ha a kormány bevezetné az új baromságát.
10/18 anonim válasza:
"Dolgozók ők is, Szabin vannak, érted is tüntetnek agyas."
Ja, dolgozók, persze. Értem ne tüntessen senki, kiállok én magamért is, ha valami nem tetszik, nem kell nekem mindenféle jöttment tüntetgető segítsége, akik miatt nem jutok el időbe az ügyfeleimhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!