Van itt rajtam kívül valaki, aki Orbánt és Gyurcsányt is nagyra tartja?
Ez ilyen divattá vált, hogy ha az egyik tiszteled, a másikat utálnod kell, mivel ugyebár az egyik jobb-, a másikuk baloldali.
De én pl a politikával ugyanúgy vagyok, mint a focival, vagy a zenével.
Az, hogy Dortmund szurkoló vagyok még nem zárja ki, hogy a Bayern München is az egyik kedvenc csapatom legyen, az is! Mindkét csapatot kedvelem.
Attól, hogy szeretem a metált még nem jelenti azt, hogy a hip-hoppot utálom. Hiába más az üzenete. Én pl Bring Me The Horizont és Eminemet is szoktam hallgatni, hiába eltérőek.
Ugyanígy vagyok a politikával. A magyar jobb és a baloldalt is tisztelem.
Egyik sem tökéletes, de hát senki az.
Azt meg, hogy az emberek miért érzik úgy, hogy csak az egyikkel szimpatizálhatnak, sosem fogom megérteni.
Azért azt el kell ismerni, hogy mindkettő eljutott oda ahol van, és azért ez nem "átlagos" teljesítmény. Józsinak a szomszéd utcából például ez nem menne.
Az, hogy a helyzetükkel és lehetőségekkel hogy élnek illetve élnek vissza az már egy másik kérdés.
aki gyurcsányt szereti, az jó ember nem lehet!
gyurcsány egy végtelenségig romlott ember!
a politikát a zenével meg a focival nem lehet összekeverni...esetleg ha Magyarországon cska hazafi pártok lennének, akkor az ember örülne és szeretné mindkét félt, de mivel a maffiabaloldal ahzaáruló és a jobboldal hazafi, ezért érdemes választani!
a ahzaárulók vagy a hazaszeretők oldalára állsz?
" jobboldal hazafi, ezért érdemes választani! "
Én még a Jobbik programjában nem láttam olyan dolgot, amitől bármilyen felemelkedés várható lenne. Akkor most ők is hazaárulók? :D
Igen.
Bár bizonyos szinten el is ítélem őket, mert nem értek együtt a politikájukkal, az kétségtelen, hogy az elmúlt 15-20 évben ők az ország legsikeresebb, legmeghatározóbb politikusai.
Nos, én egyik oldallal sem szimpatizálok.
A két embert sem tisztelem, mert nem tettek olyat, amivel kiérdemelték volna.
De! Az tény, hogy ez a két ember az utóbbi pár évtized legmeghatározóbb politikusa itthon, ahogy az is tény, hogy tehetséges politikusok, mondhatnám, hogy „nagy szaktekintélyek a szakmájukban” – és remélem, mindenki érti, hogy nem a politikájukat, értékrendjüket minősítem ezzel. (Pl. egy „szexmunkásra” is mondhatnám, hogy jó a „szakmájában”, ha valóban az, akkor is, ha alapvetően nem értek egyet ezzel a „szakmával”.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!