Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van olyan baloldali szavazó...

Van olyan baloldali szavazó aki rühelli Gyurcsányt, illetve jobboldali, aki Orbánt?

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én jobboldali vagyok és utálom Orbánt meg Vonát is, na erre varrjál gombot!
2013. nov. 13. 13:59
 2/13 Shai-Hulud ***** válasza:
82%

Igen, van.

Több ismerősöm is van, aki bár baloldali, de nem elvakult. Többségük egyáltalán nem kívánja vissza Gyurcsányt.

2013. nov. 13. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Én ideológiailag jobboldali vagyok, ezért Magyarországon az ehhez még mindig legközelebb álló baloldaliakra szavazok, nem a szélső balos Fideszre. Rühellem Orbánt és Gyurcsányt egyaránt, mert rühellem a vezérkultuszt, valamint rühellem az MSZP-n belül azt az irányzatot is, amely a Fideszhez hasonlóan szociális demagógiát és kádári nosztalgiát hirdet. Valamint várom, hogy jelenjen meg egy igazi jobboldali párt.
2013. nov. 13. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne :D

Amúgy Orbán nélkül is szar lenne szerintetek a Fidesz?

2013. nov. 13. 16:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

4:

Orbán nélkül szétesne a Fidesz, mert megkezdődne a harc a koleszos haverok (pl. Áder, Kövér, Szájer, Deutsch), a Fideszes oligarchia és a jelenleg talpnyaló de önjárásra is képes tehetséges fiatal politikusok (Rogán, Lázár) között.

2013. nov. 13. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Baloldaliként Gyurcsányt jobban utálom, mint Orbánt és Vonát együttvéve.
2013. nov. 14. 09:04
 7/13 anonim ***** válasza:
2010 előtt csak gyucsányékat utáltam, azóta viktorék is kiérdemelték...
2013. nov. 16. 03:20
 8/13 Lilla73 válasza:

Sziasztok, akkor nem csak én vagyok ilyen kakukktojás?

Nem azt mondom, hogy utálom Orbánt, de polgári kötelességem, hogy ha baromságot csinálnak, akkor tiltakozzak ellene. Jó lenne tudatosítani az emberekben, hogy azért mert szavazunk egy pártra az nem azt jelenti, hogy tűzön-vízen át - ha a fejünkre szarnak is - ki kell tartanunk mellettük. Csak ha megérdemlik. Persze nehéz a kormányzás és én elnéző is vagyok. Megértem, hogy ész nélkül nem lehet dobálózni a pénzzel - habár még mindig sok tetű kap úgy segélyt, hogy nem járna neki -, mert azt csak kölcsönökből lehet ideig-óráig eljátszani, ráadásul a következő generáció kárára. Viszont még mindig azt látom, hogy valakinek újabb és újabb lyuk van fúrva a nadrágszíjára, míg mások herdálják a pénzt. Az adózás szarul van kitalálva. Ha alkalmazottként például 127500 Ft-ot keresel akkor 70 ezret kapsz kézhez. És utána még jön az áfa adó! Ez irreális.

Mindegy lenne, hogy ki van kormányon ezek közül, viszont ki kellene gyomlálni a pártot, a saját érdekükben is.

Sajnos például a facebookos Orbán oldalon nagyon sok agyatlan "párttag" van, akikkel egy épkézláb mondatot nem lehet váltani. És ugyanez van a Gyurcsány imádókkal is. Kritika, tanács? Akkor egyből a másik párthoz tartozol. Így én egyszerre vagyok fideSS náci és kommunista :-).

Fel sem merül bennük, hogy mi is normális országot szeretnénk.

2013. nov. 17. 16:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Az eddigi hozzászólókhoz: szerettek vagy el tudtok fogadni Ti egyáltalán valakit?
2013. nov. 19. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Neked mi kéne jobban, bal vagy jobb egyenes, esetleg egy jobb horog? :)
2013. nov. 19. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!