Szerinted a Jobbik miért nem esélyes még a 2018-as választáson?
"nagymagyarkodik, vérklerikális"
gratulálok Ketyege elvtárs, ön most Rákosi elvtárs nyomdokaiba lépett.
A bolsik szerint a "klerikális reakció" és a "hazafias lelkület" a legnagyobb népellenség.
És még a Jobbikot vádolják szélsőségekkel.
Egyébként olyan szó nincs, hogy "nagymagyarkodik".
Ez is liberálisbolsevik találmány.
Nekem amúgy a nagyzsidóskodásból van elegem.
LMP forevör.(Jobbikos vagyok.)
A Fityesznél már csak kisebb rossz van, jobb nincs-sajnos.
Magyarország jobban teljesít.
"gratulálok Ketyege elvtárs, ön most Rákosi elvtárs nyomdokaiba lépett.
A bolsik szerint a "klerikális reakció" és a "hazafias lelkület" a legnagyobb népellenség."
Minden normális ember elítéli a nemzetieskedést és a vallásokat. Nem kell Rákosi elvtársnak lenni ahhoz.
"És még a Jobbikot vádolják szélsőségekkel."
Én nem vádoltam ilyennel őket.
"Egyébként olyan szó nincs, hogy "nagymagyarkodik".
Ez is liberálisbolsevik találmány."
De, ez egy szleng szó azoknak a leírására, akik mindent és mindenkit agyon akarnak ütni, aki szerintük nem elég magyar és ők magyarabbak nála.
Ha kicsit több eszed lenne, akkor tudnád, hogy a liberálbolsevizmus nem létezik, ugyanis teljesen ellentétes fogalmai egymásnak. A liberalizmus individualizmust és szabad piacot hirdet, miközben a bolsevizmus a kollektivizmus és a tervgazdálkodás mellett tette le a voksát.
Ezzel is bebizonyítottad, hogy fogalmad sincs semmiről, csak beszélsz össze vissza a beképzelt démonaidról.
"Nekem amúgy a nagyzsidóskodásból van elegem."
Szerinted, amikor leírtam, hogy bajom van a klerikalizmussal, akkor az a zsidó vallásra nem vonatkozik?
De ha minden áron bolsevikiket keresel, akkor tessék, itt van neked Szamuely elvtárs:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__6342..
"Minden normális ember elítéli a nemzetieskedést és a vallásokat. Nem kell Rákosi elvtársnak lenni ahhoz."
Büszke lehetsz magadra, sokra vitted a évek folyamán...
A kérdésre válaszolva pedig, mert az emberek itt nálunk még mindig nem bírnak maguktól leülni gondolkodni.
"Büszke lehetsz magadra, sokra vitted a évek folyamán..."
Jó, akkor menj és beszélgess az árpádsávos, lángoló csipkebokroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!