Mit gondoltok, szerintetek van rá esély, hogy a tüntetések odáig fajulnak, hogy Orbán Viktor le fog mondani?
Félmilliós tüntetés?Ugyan már.2006-ban is többszáz ezren mentek az utcára, mégsem mondott le az akkori kormány.
A Fidesz sem fog beijedni, még ha egymillió ember menne is ki (ami szerintem eléggé valószínűtlen).
Nem dohányzik ezért nem tud lemondani. :)
Attól függ kinek van nagyobb karizmája, Orbánnak vagy Harry Potternek?
Az elődjében legalább annyi gerinc volt, hogy lemondott magától, mikor már látta, hogy süllyed a hajó.Ez nem fog.
Inkább elmegy majd valami "külföldi politikai útra", vagy "nyaralni" és kivárja, amíg itthon elcsendesedik, majd csak addig tartja itthon valaki a frontot, meg a hátát...
Én úgy gondolom, ez már úgyis bukta, már csak az a kérdés, képes-e még valahogy kihúzni a maradék pár évét kormányon, vagy a nép lesz-e erősebb.Én kívánom legyenek erősek.Mert milyen kormány az, aki nem tartja be az ígéreteit és csak sarcolni, ráadásul mindig a szegényebbeket szívatja? Ha nem jön össze az internet adó, sebaj, majd megvonják a munkanélküliektől a segélyezést és sorolhatnám.Holott magukat kéne már végre visszafogni, oda bezzeg jut luxus és pazarlás.
Immár több mint 20 éve nyögi a dolgozó birka az állítólag államadósság miatt a baromi magas a dókat és még mindig azt látjuk, hogy miközben egyesek gazdagodnak, a nagy többség megfagy a lakásában lassan, meg éhenhal. hogy Elég, nagyon elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!