Miért ilyen hülye az Európai Unió és az USA is?
Össze-vissza szidják a kormányunkat, miközben fingjuk sincs semmiről... nem tudom, hogy Gyurcsány fizette-e le az egész nyugati civilizációt vagy maguktól ilyen sötétek, de egyre zavaróbb, hogy folyton becsmérlik azokat, akik visszahozták a gazdásunkat a semmiből, miközben lövésük nincs arról, hogy mennek itt a dolgok.
Bár legalább ezzel csak bizonyosabbá válik, hogy valamit jól csinál a kormányunk, ugyebár, akit mindenki utál, az valamit jól csinál (biztos hallottátok már ez a mondást).
Ettől függetlenül szúrja az ember szemét, hogy ennyire rosszul látják a dolgokat. Még mindig ekkora befolyása lenne a baloldalnak? Vagy tényleg csak simán ennyire hülyék szegények?
Te kérdező, ha ilyen jó minden, miért kell több adó? Usában átlagosan 8-12% az ÁFA :D
Aki meg elhiszi, hogy ehhez a baloldalnak van köze, az szimplán hülye, mint...
Kedves kérdező!
Az USA 240 éve éli a demokráciát és a piacgazdaságot, orbánbasi meg 4 és fél éve. Szerinted tényleg viktor fogja kioktatni a tudatlan nyugatot, azok meg a fejükre csapnak, hogy tényleg, milyen okos már az az ember, mi eddig csak vegetáltunk!
Szerinted gyurcsány odament a nyugathoz és milliárdokat érő amerikai újságokat (nagykövetséget, minden nyugati diplomatát) egyszerűen lefizetett? Te ennyire egyszerű vagy? Szerintem igen, ezért hiszed el, amit viktor az agyatokba tol.
Egyébként tényleg remekül csinál a kormány valamit. Soha ekkora ÁFA, soha ekkora államháztartási hiány, soha ennyi elvándorló, soha ennyi korrupt politikus, soha ennyi haveri mutyi még nem volt, mint most.
A kormánynak minden olyan mutatója remek, amit maga állapít meg a saját szempontjai alapján, pl. munkanélküliség (beszámítva a külföldön dolgozókat meg a közmunkásokat), de minden olyan mutatója, ami független tőlük (GDP, beruházási ráta) az a legszarabb. Ezen felül lassan már minden civilizált országgal összeveszett.
Az USA nem hülye. Ha belengeti, hogy viktor fizesse a NATO tagságunk elmaradott kötelezettségeit vagy kizárnak minket a NATO-ból, akkor végünk. 16 repcsink van és 50 tankunk. Bármelyik szomszéd ország, pl. Románia 1 hét alatt elfoglal minket. Belegondoltál abba, mi lenne az USA nélkül? Nem lenne internet, GPS, stabil olajellátás, stb. Tovább látsz orbán fenekénél?
Mi ez?
Leleplező plakát?
Azonos öltözködés csak nem egyenruha?
Miért nem huszár?
És mi ez a leszegett fej, lesütött tekintet? Csak nem valamit szégyelnek.
Á nem olyanok Ők
És mi ez a marhaság hogy túl a barátságon.
Nemrég még együt szavazták meg a Lisszaboni Szerződést
Vagy összevesztek a prédán?
Valahogy nem értem én ezt
+ Mintha fojtott vigyort látnák a szereplök szájszegletén
Talán azon derülnek hogy a jobbos/balos pankráciot hogy megeszük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!