Prométeum kérdése:
Milyen lenne ha az összes Europai országban császárság lenne?
Figyelt kérdés
#Csàszàrsàg #europai orszàg #kiràlysàg
2014. jún. 25. 19:38
1/9 anonim válasza:
Akkor minden Európai országban császárság lenne. Ilyen lenne.
2/9 A kérdező kommentje:
És az milyen lenne? Vagy mivel jàrna?
2014. jún. 25. 19:46
3/9 anonim válasza:
Olcsóbb lenne az élelmiszer, töbet keresnének a dolgozók, 4 órás lenne egy munkanap, ingyenes lenne az egészségügy TB fizetés nélkül, és az oktatás is ingyenes lenne feltétel nélküli ösztöndíjjal. Ja, nem.
4/9 anonim válasza:
Az ingyen sört kihagytad, kedves #3.
5/9 anonim válasza:
Lenne egy csomó császár egyrakáson. juhééé
8/9 anonim válasza:
Ha arisztokrata lennél, nyilván jobb lenne. Sokkal jobb. Akkor is attól függ, hogy hova születsz. Én személy szerint a leplezett egyeduralmat támogatnám. Ha Augustus lenne a császárunk például.
A demokráciát én úgy fordítom le, hogy káosz. Minden kis döntést megbeszélni 199 hozzá nem értő emberrel, akik választás útján kerültek be a politikába. Már a görögök is tudták, hogy a legfontosabb tisztségekbe nem választani, hanem kijelölni kell az embereket, lásd sztratégoszok.
Szakmai szempontok figyelembevételével kellene egy kellően felkészült és elkötelezett kormányt felállítani. Például Hoffmann Rózsának helye nem lett volna egy ilyen kormányban.
9/9 anonim válasza:
Az királysá lenne
vagy császárság?! Szerintem nem lenne rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!