Bukik Orbán 2018-ban vagy nem?
Ez itt a kérdés.
Nagyon sok embert megvett kilóra és "megzsarolt". Szerintem abszolút többség még mindig meglesz akkor.
Most meg tuti nem bukik, hiába a netadó meg a sok botrány.
Realitás!Elfogultak ne!
"spartacus, pofázol itt most, de a vizitdíjat és a kórházi napi díjat azért fizetted volna gyurcsány pofájába ugye?"
Miért is fizettem volna? Leszavaztam őket.
Veled ellentétben én nem úgy gondolkodom, hogy ki mondja és csinálja, hanem az alapján ítélek, hogy mit mond és csinál.
Tudom, hogy egy csökkent értelmű pártdroidnak ez messzemenőkig felfoghatatlan, de akkor is így van.
"spartacus, neked még nem esett le ugye, hogy nem az a lényeg, hogy hányan mennek el szavazni, hanem, hogy ki kapja a legtöbb szavazatot?!!"
Majd megtudod, amikor az elkeseredett 6-7 milliós tömegből a legtettrekészebbek elindulnak politikust akasztani.
Nem igazán lehet megjósolni. Vagy, vagy sem, főleg addig még mekkora hülyeségek lesznek.
De normális alternatíva híján kétségesebb a dolog.
"engem nem érdekel ilyen szinten a dolog, élem az életem..és aki talpraesett bármilyen rendszerben boldogul..."
Akkor mi bajod van az MSZP-vel és a többi ballibával?
Ha te a jég hátán is megélsz, akkor az emútnyócévben is teljesen jó volt neked, nem? :)))
spartacus elvtárs, azt a privát üzit nem én írtam, de akár én is írhattam volna! mert ugyanaz a véleményem!
libbancska, téged az egész gyakorikerdesek utál!
Miért vagyok libbancs?
Regéld már el kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!