Reméljük, jóval előbb. Különben csődbe jut az ország!
2014. okt. 30. 22:14
2/39 anonim válasza:
Nem fog.
Higgyétek el, a Fidesz olyan sziklaszilárd szavazóbázist épített ki az évek alatt, hogy még 2018-ban is meglesz abszolút többsége.
Zsinórban nyer 2/3-al kétszer.
A következőnél már a 2/3 nem lesz meg, de az abszolút többség igen.
Fogadni mernék rá.Ki akar fogadni?
2014. okt. 30. 22:17
3/39 anonim válasza:
Nem tudom mi számít bukásnak, de szerintem maradnak.
2014. okt. 30. 22:17
4/39 A kérdező kommentje:
Én nem fogadok, mert én is így gondolom. Ez a netadó műbalhé számomra. Akinek okostelefonra és otthoni vonalas vagy kábelnetre telik, ki tud fizetni 700 Ft-ot. De szerintem is a fidesz marad 2018-ban is. 2022-ben viszont már tuti nem.
2014. okt. 30. 22:21
5/39 anonim válasza:
szerintem 2018-ban is meg lesz a 2/3-unk!
a maffiabaloldal soha nem juthat hatalomra!
2014. okt. 30. 22:22
6/39 A kérdező kommentje:
sajnos a tényeket sem tudták elfogadni, hogy most is háromszor kikaptak...és teljesen mindegy, hogy azért, mert a többség nem szavazott. ez feldolgozhatatlan a bukott baloldal számára....és az itteni híveik számára is...de a lepontozás ellenére is, a tények azért tények maradnak!!!
2014. okt. 30. 22:28
7/39 anonim válasza:
Ne zavarjon, hogy 19-ben lesz választás!
2014. okt. 30. 22:30
8/39 anonim válasza:
A legutóbbi 2/3 már csak alig több, mint a szavazók 40 %-a volt! A nép nem fogja ezt a fasiszta rezsimet sokáig hatalmon hagyni.
2014. okt. 30. 22:30
9/39 anonim válasza:
"A legutóbbi 2/3 már csak alig több, mint a szavazók 40 %-a volt! A nép nem fogja ezt a fasiszta rezsimet sokáig hatalmon hagyni."
Konkrétan a szavazásra jogosult 8 millió emberből 2 millió szavazott rájuk, tehát a 18 év feletti emberek negyede fideszes csak. A másik 3/4 viszont most egyre idegesebb lesz a sok új adó miatt és rengeteg embert elvesztenek a szavazóik közül is, mivel az értelmesebbje be fogja látni közülük, hogy nem normális, amit ezek csinálnak.
2014. okt. 30. 22:33
10/39 A kérdező kommentje:
kedves ballibek, ott tévedtek marha nagyot, hogy azt hiszitek, majd visszatér a baloldal kormányozni, de soha nem fog! már a jobbik is megelőzte őket! és ha ne adj isten az embereknek annyira elege lesz, hogy megszavazzák a jobbikot, akkor ti libberek csomizhattok!mert ez kismiska ahhoz, amit egy radikális párt csinálni fog! jó ébredezést! amúgy drága ronggyá adóztatott barátom,,,,minden párt ezt csinálja és ezt is fogja, mert nincs más bevételi forrás..nincsenek modern gyáraink, iparunk, stb...és mielőtt álmodoznál nem egy év alatt tudnak újakat nyitni, üzemeltetni...addigis adózni fogsz...és mivel másból nincs pénz, így az adó megmarad...és minél több jön...még közgazdasági végzettség sem kell ahhoz, hogy felfogd a nincsből nem lehet pénzt előteremteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!