Lehetne olyan pártot alakítani aki megnyerhetné a következő választást? A többi lent.
Figyelt kérdés
Ma a 8 millió választópolgárból 2 szavazott a kormányra, 2 az ellenzékre és 4 el sem ment szavazni mert utálják az összes pártot. Tehát az emberek háromnegyede elégedetlen. Milyen lenne egy olyan párt amire ők szavaznának szerintetek?2014. okt. 23. 07:16
1/12 anonim válasza:
Alapítasz egy Fidesz ellenes pártot és már nyertél is.
2/12 anonim válasza:
Azért ez nem ennyire egyszerű,teljesíthető program kell,olyan ami még elhihető,és országos bázis kiépítése,minden településen,aktivisták tízezreivel,és pénz rengeteg pénz,több milliárd kezdetnek.
3/12 anonim válasza:
Ez rengeteg pénzbe kerülne.
Ahhoz, hogy beindítsd, ahhoz meg jó kapcsolatok, ismeretség is kell.
Kevesen hiszik ugyan, de a magyarországi nagy pártoknak, vannak külső támogatóik, finanszírozóik is....
4/12 anonim válasza:
Azok az intézkedések, amik ezután kerülnek majd nyilvánosságra, valamint ahogy az emberek sorsát alakítják, azok tekintetében nem biztos hogy 2018-ig lesz a mostani hatalom.
5/12 anonim válasza:
Jelenleg is több száz párt létezik Magyarországon, mégis csak a Fidesz-KDNP-nek, a Jobbiknak, az LMP-nek és az MSZP-DK-Együtt-PM-koalíciónak sikerült bejutni az Országgyűlésbe. Ennek igen egyszerű oka van: a pénz. Hiába alapítasz egy pártot, aminek kitűnő ötletei vannak, ha nincs mögötte rengeteg tőke.
Szerintem az MSZP-féle szövetségnek kellene gatyába ráznia magát végre (normális, baloldali program, a jelenlegi vezetők leváltása), mert akkor toronymagasan megnyerhetnék a következő választást.
6/12 anonim válasza:
Elsősorban pénz kell. Ha az van, a többi megoldható. De ha az nincs, akkor el is lehet felejteni. Sajnos ilyen a politika. Pénz beszél...
7/12 A kérdező kommentje:
Az emberek a lábukkal szavaznak lassan, bárkinek mondom ezt csak azt mondja rá hogy óóóó hol leszek én már 18-ban... Valahol külföldön.
2014. okt. 25. 05:25
8/12 anonim válasza:
Volt alternatíva a választóknak, pl az Lmp, Jobbik, stb és még jó néhány, teljesen új párt is.Azt megértem, hogy a Jobbiktól is sokan tartanak, de például az Lmp-ben mi lenne utálni való?Vagy ott volt a többi, amikről szinte semmit sem tudtunk.Leváltás céljából minden esetre azok is jók lettek volna.Ebből következik, hogy hiába alakulna új párt, nem szavaznák meg.A magyar fél az újtól, mint a tűztől, ezért nem haladunk, ezért fogunk mindig is a langyos szarban ácsorogni.
9/12 anonim válasza:
Mellesleg nem értem, hogy lehet valaki annyira balf @sz, hogy inkább külföldre menekül, mielőtt megpróbálna informálódni a pártokról és felemelni a valagát, hogy 4 évente beslattytogjon húzni egy X-et a szavazólapra??
10/12 anonim válasza:
Én egy olyan partra szavaznék amelyik nem azzal kampanyol hogy "jajj,szegeny kisembert kihasználja a vilag " es nem azzal hogy "kedvezmények,támogatás,segély", hanem azt hogy "bekenhagyunk,elj meg,legyél szorgalmas."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!