Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire számíthatna Magyarország...

Kire számíthatna Magyarország ha bajba kerülne, az elmúlt napok történései tükrében? (korrupciós botrány)

Figyelt kérdés
Az Amerikai ügyvivő bejelentette hogy Amerika nemtud együttműködni Magyarországgal mint szövetségessel.

2014. okt. 20. 21:08
1 2
 11/17 Come back ***** válasza:

Ha nekem nem hiszel: NEM LÉTEZIK DEMOKRÁCIA!

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__4903..

2014. okt. 23. 13:05
 12/17 Come back ***** válasza:

S itt van a bizonyíték, hogy nem létezik barátság; [link]

Vesd össze a két képet, kinek a barátja Merkel? Hmmm...?

2014. okt. 23. 18:40
 13/17 Come back ***** válasza:
2014. okt. 23. 18:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Tisztelt Come back! én elfogadom a te putyin és Orbán imádatodat, de gondolj bele hogy érdekes módon régen és most is a nyugati demokráciákba menekültek az emberek és nem az Oroszországba, ez azért elárul valamit arról hogy melyiket tartják jobbnak.

Maradok demokrata és a demokrácia elkötelezett híve, nem szeretnék egy ilyen putyini demokráciában élni amit Orbán épít most.

Ezzel én be is fejeztem ezt a parttalan vitát.

Mindenjót kívánok neked.

2014. okt. 23. 21:05
 15/17 Come back ***** válasza:
Ez komoly? Nem szeretem az Orbánt! Nem is értem, hogy ez hogy jött ki. Az pedig, hogy téged beszívott a Putyin ellenes propaganda média, és háború fan Amerikatámogató Obamát imádó az a te bajod! Élj Álom világban, a kizárólag a te agyadban létező demokráciában! 10 féle képpen magyaráztam el, hogy nincs demokrácia és rajtam kívül is többen mondták! Megcáfolni pedig egy mondandómat se tudtad! Így nem a Valós tényeknek hiszel és elkönyvelsz Putyin imádónak! Gratulálok! Szeresd továbbra is Obamát és az öldökléseid! Neked is minden jót! Egy élmény voltál!
2014. okt. 24. 06:17
 16/17 Come back ***** válasza:
Csak egy utolsó szóra, hogy a fő kérdésedre válaszoljak. Ukrajnában van a legnagyobb korrupció, köztudott! De mégis Magyarországot sújtja. Ukrajnával meg haverkodik csak azért, hogy a békés oroszokat csesztesse. Ez a korrupciós botrány egy álindok, hogy a sok hozzád hasonló birka bevegye! :)
2014. okt. 24. 06:49
 17/17 A kérdező kommentje:

Egy kis adalék a címben szereplő témához hogy a felvetett témánál maradjunk.

[link]

2014. okt. 25. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!