Mit szóltok ahhoz, hogy átírtam az CCCP himnuszát EUCCP-sre? :D
Szövetségbe forrt libernyák diktatúrák,
A nagy Franciaország kovácsolta frigy.
Hogy éljen az EU egysége, adója:
A nyuggerek akarták, és alkották meg így!
Szálljon libbant uniónk eszméje,
S multik általi nyomor másokra is!
Libernyák eszmék szimpatizálását vívtad te ki!
Eszméd a nemzetállamokat,
Eszméd a népek kultúráját,
Tőzsdéről, tőzsdére vigye!
||: Vélt békén lumpen élet radioaktív sugárzása,
Utunkat a nagy Schulzék mutatták nekünk,
És ő lelkesített, hogy bürokrata uniónkhoz hívek,
Hogy munkában, tettekben lumpenek legyünk.
A libsizmus örök eszméi győznek,
Mi tudjuk, hogy utópiát csak ez ád,
És szolgálhatjuk mi büszkén!
Talpnyaló szívvel!
Az EUSSR zászlaját!
A nagy libsizmus és korrupció zászlaját! :||
Vannak benne értelmetlen részek, de nem baj XD
Nem túl találó. Az EU-t nem Franciaország hozta létre, most is elég euroszkeptikus, nacionalista ország, sok mindenben ellenzik az egységes politikát és a gazdaság Németországban való összpontosulását.
Nem "nyuggerek" hozták létre, az inkább a Szovjetunióra volt jellemző, ahol az intenzív osztályról kerültek ki a vezetők. Jó példa, hogy a végelgyengülésben meghalt Brezsnyev után, a halálközeli Andropovot rakták be, és utána a nagy reformer Gorbacsov is "nyugger" korban volt.
A kapitalizmus központúsága az USA hatása az utóbbi 20 évben. Az EU szociáldemokrata politikájúnak indult.
A "liberalizmus" relatív, Skandináviában például a mai napig van államvallás és állami egyház, sokkal szigorúbban büntetik a drogozást, mint Magyarország, Németországban több ember vallásos, mint nálunk.
Igaz.
Egyvalamit viszont nem értek:
Miért különböznek annyira a liberálisok? Itt GYK-n mondta az egyik, hogy a libsizmus épp ettől szép... Nem egészen értem, bár vannak tippjeim.
1-es:
20 perce kinn van, de még nincsenek viták... lol
Ja, eléggé beteg vagyok, 39 fokos láz XD
És akkor mi van?
A válaszból ítélve libsi vagy, mert ez egy "anti-libsi dal", és pont a te fajtád hirdeti, hogy mindent szabad, ami másnak nem baj!
Kérdés van? XD
7-es:
Nem kell ahhoz Orsós-kormány, hogy visszamenjünk a CCCP-be. Elég még egy picit bennmaradni az EUCCP-ben.
8-as:
Nem főztem, van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!