Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem lehet felelősségre...

Miért nem lehet felelősségre vonni azt a politikust aki a kampányigéreteit nem tartja be?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
" a polgárok betartsák a törvényeket?" mert különben anarchia lenne...
2010. jan. 25. 12:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja, már értem, nekik lehet mindent, nekünk meg semmit! Hát akkor evvel arra kényszerítenek, hogy ezután én is ügyesen kihasználjak minden féllegális meg illegális lehetőséget és csak a magam érdekeit nézzem. Akkor ez lesz!
2010. jan. 25. 14:46
 13/20 anonim válasza:
59%

"...arra kényszerítenek, hogy ezután én is ügyesen kihasználjak minden féllegális meg illegális lehetőséget és csak a magam érdekeit nézzem. Akkor ez lesz!"

Lehet én vagyok egyre jobban antiszociális, de feszélyezve érzem magam az ilyen opportunista magatartásmód láttán. Nem gondolod, hogy akkor te csak annyiban fogsz különbözni tőlük, hogy ők nagyobb méretekben csalnak?

Ajánlom figyelmedben hasonló témáról Részeg volt a kovács... c. írást ( [link]

vagy olyan alapvető erkölcsi műveket, mint például a Parainesis Kölcsey Kálmánhoz.

2010. jan. 28. 18:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Az államfőknek minden szinten példaképnek kell lennie, mégsem erkölcsös úgy viselkednem, mint Ők? Hol itt az erkölcs??
2010. jan. 28. 20:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Mert a mai napig a sztálinista alkotmány 49/XX van érvényben kisebb foltozgatással!!! Ez is illegitim,mivel a népet szokás szerint nem kérdezték meg!!! 56 szelleme nem hiába kacsintgat ránk a mai napig. Sajnos!
2010. jan. 29. 13:11
 16/20 A kérdező kommentje:
18:51 Én meg a Te figyelmedbe ajánlom: Talpra magyar,....
2010. jan. 29. 18:00
 17/20 anonim válasza:
59%
mert magyarország legnagyobb patkányai is a parlamentben ülnek, 1 patkányt meg h vonsz felelősségre?!(füstöljük kii):D:D
2010. jan. 29. 21:33
 18/20 anonim ***** válasza:
40%

Nem lehet azért megbüntetni senkit, hogy leköp egy embert csak úgy... Az nem undorító dolog?

Nem lehet mindenre szabály. Ez ellen annyit tehetsz, hogy beállsz a jó, és becsületes emberek közé, és kész.

2010. jan. 30. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
74%

Ez természetes. De nem tudom ki találhatta ki hogy ha megütnek nyújtsd oda a másik orcádat is,meg ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel...

Parasztvakítás az egész. Nem számítottak rá hogy eljön majd az ő órájuk is, elkényelmesedtek 20év alatt! Szociopaták lettek. Ha emberek közé mennek nagyritkán, úgy viselkednek mint egy elmebetegek... Köztörvényes bűnözők! Hazaárulók! Magyargyűlölők!

2010. febr. 1. 08:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért,mert még mindig a régi korszak emberei vannak hatalmon és még most is a negyvenes évekbeli, sztálinista alkotmány van érvényben.
2010. márc. 22. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!