Miért nem lehet felelősségre vonni azt a politikust aki a kampányigéreteit nem tartja be?
"...arra kényszerítenek, hogy ezután én is ügyesen kihasználjak minden féllegális meg illegális lehetőséget és csak a magam érdekeit nézzem. Akkor ez lesz!"
Lehet én vagyok egyre jobban antiszociális, de feszélyezve érzem magam az ilyen opportunista magatartásmód láttán. Nem gondolod, hogy akkor te csak annyiban fogsz különbözni tőlük, hogy ők nagyobb méretekben csalnak?
Ajánlom figyelmedben hasonló témáról Részeg volt a kovács... c. írást ( [link]
vagy olyan alapvető erkölcsi műveket, mint például a Parainesis Kölcsey Kálmánhoz.
Nem lehet azért megbüntetni senkit, hogy leköp egy embert csak úgy... Az nem undorító dolog?
Nem lehet mindenre szabály. Ez ellen annyit tehetsz, hogy beállsz a jó, és becsületes emberek közé, és kész.
Ez természetes. De nem tudom ki találhatta ki hogy ha megütnek nyújtsd oda a másik orcádat is,meg ha megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel...
Parasztvakítás az egész. Nem számítottak rá hogy eljön majd az ő órájuk is, elkényelmesedtek 20év alatt! Szociopaták lettek. Ha emberek közé mennek nagyritkán, úgy viselkednek mint egy elmebetegek... Köztörvényes bűnözők! Hazaárulók! Magyargyűlölők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!