Ez egy olyan hely, ahol állitólag inkokgnitóban lehet kérdezni. Akkor most próbáljunk meg szavazni, most benn vagy a fülkében. Melyik pártra szavazol?
Figyelt kérdés
Én a Fideszre.2014. okt. 10. 16:24
1/15 anonim válasza:
(Budapesten szavazok)
Főpolgármerster: Tarlós,
Lista: Jobbik
2/15 anonim válasza:
Képviselőkre szavazok, de még véletlenül sem az országot és a városomat tönkretevő Fideszesre.
4/15 anonim válasza:
Legszívesebben el sem mennék, mert nincs alternatíva.
De elmegyek, de nem meggyőződésből a jobbikra szavazok.
Szerintem lepaktáltak a fidesszel.Elég megnézni a kurucot, csak zsidóznak, cigányoznak, de a fityiszt nem igazán támadják.Ez fordítva is igaz.A szerencsétlen hülye kgb bélán kívül nem támadják a jobbikot.Az MDF sorsára fognak jutni, a fidesz befogja darálni őket.
Lehet kitántorogni, ahogy József Attila ma is aktuális verse írja.
5/15 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok elkötelezett, de a nevelésem azt diktálja, hogy el kell menni szavazni. Még nincs kőbe vésve a döntésem. Középfoku végzettségü, köztisztviselő vagyok. És még nem tudom, hogy döntök vasárnap. Más hogy van ezzel?
2014. okt. 10. 17:05
7/15 anonim válasza:
Kérdező, még nem tudod, vagy Fideszre?
8/15 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, de valószinü a Fideszre.
2014. okt. 10. 17:26
9/15 anonim válasza:
Jobbik Fidesz kilőve. Igazából akkor döntöm el. A lényeg, hogy ezeket gyengítsem ezért vakon szavazok valami másra. A többit is útálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!