Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a nemsokára...

Mi a véleményetek a nemsokára kezdődő Fajvédő Konferenciáról?

Figyelt kérdés

Orbánék nem tudják betiltani...

Egyébként mennyire komoly szervezetek azok, akik ott lesznek?

/libernyákok kíméljetek/

#Budapest #nemzeti szocializmus #fajvédő #Fajvédő Konferencia #Október 3-5. #Nemzetibolsevizmus
2014. szept. 30. 06:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

Hol lehet rá jegyet venni?

Komolyan megnézném.

2014. szept. 30. 12:51
 12/22 A kérdező kommentje:

11-es:

Én is vennék de szerintem ez egy zárt körű beszélgetés, és csak a TV-ben meg a neten látjuk viszont :D

3-as:

Mert a magyarok nem fehérek? De...

2014. szept. 30. 13:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor engedélyeznék ilyet, ha az illető rendezők betennék a lábukat az 1944-es Varsói felkelés múzeumába.
2014. szept. 30. 16:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez egy újabb szélsőséges, náci megmozdulás. Be kellene tiltani. Hihetetlen, hogy ennyi bizonyíték, és tény után még mindig akadnak olyanok, akik Hitler elméleteiben látják a jövőt.
2014. szept. 30. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok akkor mi lenne, ha olyan fajvédő konferencia lenne, ami pl. a magyarokat rekesztené ki, akkor mi lenne?

Akkor ti is "libernyák" dolgokat óbégatnátok ahogy szoktatok...szánalmas egy képmutató banda.

2014. szept. 30. 22:33
 16/22 anonim ***** válasza:

"Kíváncsi vagyok akkor mi lenne, ha olyan fajvédő konferencia lenne, ami pl. a magyarokat rekesztené ki, akkor mi lenne?

Akkor ti is "libernyák" dolgokat óbégatnátok ahogy szoktatok...szánalmas egy képmutató banda."

Akkor meg ti tapsikolnátok, úgy mint az ukránoknak pl, pedig ott is kirekesztik őket. Szánalmas egy képmutatók vagytok.

2014. szept. 30. 23:32
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Ki akarja ezeket a nyugati ciono-korcsokat védeni? Ott támadják a MAGYART ahol tudják.

Kérdező, nem a MAGYART kéne inkább védeni?!

GONDOLKOZZÁL MÁR!!!

2014. okt. 1. 11:34
 18/22 A kérdező kommentje:
Ez a fajvédő konferencia, egyfajta fehér nacionalista, vagy szimplán nemzetállamokban gondolkodó megmozdulás szerintetek?
2014. okt. 2. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Mivan? Valaki magyarázza már el, mert idegesít, hogy idézőjelbe rakjátok a fajvédőt. Valaki konkrétan mesélje már el mi a helyzet, mert ebből egy kukkot sem érteni.
2014. okt. 3. 23:08
 20/22 A kérdező kommentje:
Fajvédő = valamely fajt - libernyákul: rasszt - védő szervezet. Jelenesetben a fehér fajt.
2014. okt. 4. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!