Ha a Jobbik kormányra kerül akkor ugyanaz lesz az országban mint most Érpatakon?
Mert mondjuk annak nem örülnék. Szerintem Orosz Mihály Zoltánt finoman szólva nem 100-as.
Gondolok itt olyanokra h meleg üldözések, fenyegetések, emberek szisztematikus megveretése, ideológiák erőszakkal való terjesztése, a sajtó cenzúrázása...
Ja és a kasztrálás és a halálbüntetés amit ugye a Jobbik bevezetne. Természetesen ez utóbbi feljogosítaná őket ember életek gond nélküli kioltására.
"Gondolok itt olyanokra h meleg üldözések, fenyegetések, emberek szisztematikus megveretése, ideológiák erőszakkal való terjesztése, a sajtó cenzúrázása...
Ja és a kasztrálás és a halálbüntetés amit ugye a Jobbik bevezetne. Természetesen ez utóbbi feljogosítaná őket ember életek gond nélküli kioltására."
Gondolom te ott élhetsz és onnét tudod, főleg hitelesen bizonyítani, bár nekem inkább egy megélhetési rettegőnek tűnsz.
A halál büntetésről népszavazás lenne, és szerintem az jó dolog ha a fontosabb dolgokban a nép dönt és nem a párt. Az unióból sem kilépnének, tartanának egy felmérést amiben megállapítanák hogy mit adott az unió és mit vett el, ezt gondolom részletes statisztikával elkészítenék, és az alapján szintén a nép eldönthetné hogy akarja-é vagy nem.
Ha annyira abszurd ötlet akkor leszavazzuk, ha nem akkor nem. De a nép döntése.
"Ha Gyurcsány végre ismét hatalomra kerül, garantálom, hogy nem fogja tétlenül nézni a Jobbik terjeszkedését!"
A büdös életben nem fog újra hatalomra kerülni. :D Álmodozz csak, annyira lejáratta főnököd magát, hogy autómatice inkább a fidesz (és a jobbik) malmára hajtja a vizet. :)
Ahhoz h a Jobbik egyeduralkodóvá váljon mert senki nem fog összeállni vele a ogy több mint 50%- a szükséges.
Na még ha fel is kerülne amire sok esély nincs akkor se fog soha több mint 50%-ot megkapni.
Hála az égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!