Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a Jobbik kormányra kerül...

Ha a Jobbik kormányra kerül akkor ugyanaz lesz az országban mint most Érpatakon?

Figyelt kérdés

Mert mondjuk annak nem örülnék. Szerintem Orosz Mihály Zoltánt finoman szólva nem 100-as.

Gondolok itt olyanokra h meleg üldözések, fenyegetések, emberek szisztematikus megveretése, ideológiák erőszakkal való terjesztése, a sajtó cenzúrázása...

Ja és a kasztrálás és a halálbüntetés amit ugye a Jobbik bevezetne. Természetesen ez utóbbi feljogosítaná őket ember életek gond nélküli kioltására.

2014. szept. 14. 10:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Gondolok itt olyanokra h meleg üldözések, fenyegetések, emberek szisztematikus megveretése, ideológiák erőszakkal való terjesztése, a sajtó cenzúrázása...

Ja és a kasztrálás és a halálbüntetés amit ugye a Jobbik bevezetne. Természetesen ez utóbbi feljogosítaná őket ember életek gond nélküli kioltására."

Gondolom te ott élhetsz és onnét tudod, főleg hitelesen bizonyítani, bár nekem inkább egy megélhetési rettegőnek tűnsz.

2014. szept. 14. 21:50
 22/33 anonim ***** válasza:
Egy osztrák vidéki városka közbiztonsági és kultúrszíntjét ilyen emberek sokaságával lehetne megteremteni.
2014. szept. 15. 09:11
 23/33 anonim ***** válasza:
79%

A halál büntetésről népszavazás lenne, és szerintem az jó dolog ha a fontosabb dolgokban a nép dönt és nem a párt. Az unióból sem kilépnének, tartanának egy felmérést amiben megállapítanák hogy mit adott az unió és mit vett el, ezt gondolom részletes statisztikával elkészítenék, és az alapján szintén a nép eldönthetné hogy akarja-é vagy nem.

Ha annyira abszurd ötlet akkor leszavazzuk, ha nem akkor nem. De a nép döntése.

2014. szept. 15. 13:58
 24/33 anonim ***** válasza:
Ha Gyurcsány végre ismét hatalomra kerül, garantálom, hogy nem fogja tétlenül nézni a Jobbik terjeszkedését!
2014. szept. 19. 11:28
 25/33 anonim ***** válasza:
Aki még Gyurcsányban hisz az tényleg nem 100 as. A Jobbikos szavazók is megérthetik a Fideszeseket hogy miért rájuk szavaznak, fordítva is. De a baloldalra szavazókat, akik loptak, csaltak, hazudtak azokat NEM SZABAD TÁMOGATNI. (kivéve természetesen az LMP-t).
2014. szept. 19. 15:06
 26/33 anonim ***** válasza:

"Ha Gyurcsány végre ismét hatalomra kerül, garantálom, hogy nem fogja tétlenül nézni a Jobbik terjeszkedését!"

A büdös életben nem fog újra hatalomra kerülni. :D Álmodozz csak, annyira lejáratta főnököd magát, hogy autómatice inkább a fidesz (és a jobbik) malmára hajtja a vizet. :)

2014. szept. 19. 23:37
 27/33 anonim válasza:
A Jobbik rendet tenne ebben az országban az biztos. Mindenben egyetértek a Jobbikkal. HAJRÁ JOBBIK!!!
2014. szept. 20. 22:36
 28/33 A kérdező kommentje:

Ahhoz h a Jobbik egyeduralkodóvá váljon mert senki nem fog összeállni vele a ogy több mint 50%- a szükséges.

Na még ha fel is kerülne amire sok esély nincs akkor se fog soha több mint 50%-ot megkapni.

Hála az égnek.

2014. szept. 21. 11:46
 29/33 anonim válasza:
Szerintem nem hála az égnek ha a jobbik veszít. az csak rossz. mint mondtam a jobbik rendet tenne ebben az országban
2014. szept. 23. 19:40
 30/33 B.Ági ***** válasza:

Azt próbálná meg!!!!!!

2014. szept. 28. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!