Ha a Jobbik kormányra kerül akkor ugyanaz lesz az országban mint most Érpatakon?
Mert mondjuk annak nem örülnék. Szerintem Orosz Mihály Zoltánt finoman szólva nem 100-as.
Gondolok itt olyanokra h meleg üldözések, fenyegetések, emberek szisztematikus megveretése, ideológiák erőszakkal való terjesztése, a sajtó cenzúrázása...
Ja és a kasztrálás és a halálbüntetés amit ugye a Jobbik bevezetne. Természetesen ez utóbbi feljogosítaná őket ember életek gond nélküli kioltására.
#8/8
Tartok attól, hogy nem meri senki követni a polgármester urat!Legjobb lenne, ha ő maradna a polgármester és többen támogatnák.
Örömmel konstatáltam a választások idején, hogy a Jobbik kezdi elhagyni a szélsőségeket és kicsit középre sasszézni, persze ettől függetlenül még mindig ugyanolyan, mint a többi párt, csak nála a krumplit burgonyának hívják. Vona meg a többi rájöttek, hogy a szimpatizánsaik, a focihuligánok meg a kopasz kokszosok ugyan sokan vannak, de szavazni nem mennek el, olyan támogató, aki nem jár szavazni annyira hasznos, mint ladikon a pótkerék. Az értelmiségi rétegüket is növelni szeretnék, így felhagytak az ostoba revizionista meg irredenta szövegükkel és elkezdték kicsit liberalizálni a programjukat. Ez be is jött, nőtt is a szavazótáboruk. Erre jön ez az Orosz Mihály, aki még szarni is huszármentében meg tollaskalapban jár, nekiáll Trianonos szövegeket etetni kisiskolásokkal és javuló közbiztonságról beszélni, ami nagyjából annyiból áll, hogy esténként a huligánjai botokkal mászkálnak az utcán és elgyepálják azokat, akikkel a főnöknek baja van. Ez a szerencsecsomag már egy komplett tervet készített arról, hogy az ország más városaiban is honosodjon meg ez a wunderbar modell. Lehet velem van a baj, de nem tudok komolyan venni egy maskarás őrültet, aki arról beszél, hogy milyen jó ötlet lenne tesi órák helyett katonai kiképzést tartani a gyerekeknek és a melegek a társadalmi integritásra halálos veszélyt jelentő egyedek. A Jobbiknak olyan Orosz Mihály Zoltán, mint Hollywoodnak Michael Bay, népszerű figura, igen ám, de az ostoba barmok köreiben.
A halálbüntetéses dologról meg annyit, hogy minden pártnak vannak olyan radikálisai, akik támogatják, csak az egyik a gyilkosokat, a másik meg a milliókat elsikkasztó embereket küldené az örök vadászmezőkre.
Számomra egyértelmű, hogy miért nem akarnak a halálbűntetés visszaállításáról népszavazást, mert a szavazók zöme a visszaállításra szavazna.
Az EU kiakadna, hogy megint ezek a renitens magyarok.
A 444. hu-n szocializálódott, kösz ezt még én se tudtam.
Am Orosz annyira független h ezen a videón 5- 21-nél pl Tóth Zoltán Jobbikos képviselővel is látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!