Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik megbolondult? Ezt...

A Jobbik megbolondult? Ezt olvassátok!

Figyelt kérdés
[link]

2014. szept. 6. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
A történelmünk során mondjatok egyetlen egy példát, mikor egy katonai szövetség megvédte Magyarországot.
2014. szept. 6. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem vagyok Jobbikos, sőt baloldalinak vallom magam, de ebben most teljesen igazuk van.
2014. szept. 6. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Most ez miért jelenti azt, h megbolondultak?

Van benne ráció.

Itt szerintem neked ment el az eszed...

2014. szept. 6. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért? Már megint a rühes NATO seggét kellene kinyalnunk?
2014. szept. 7. 02:01
 15/17 WheneverYouWant ***** válasza:

Majd rájössz hogy mennyire ökörség ez mikor a szeretteidet viszik el háborúzni egy olyan ügyért amihez nemhogy neked de az egész országnak semmi köze... A nátóból és az unióból is ki kellene lépni haladéktalanul.. csak veszítünk évről évre mindkettővel...

A nátó miatt egyébként sem védene meg minket senki szerintem... értem ezt úgy ha esetleg magyarországot támadná meg valaki a nátó biztos hogy nem ugrana egyből hogy magyarországot mentsék... Fordított esetben viszont ezt elvárják...

Valójában a semmiért cserébe mert magyarország senkivel ne folytathat olyan ellenséges politikát ami esetleg azt váltaná ki hogy minket valaki is megtámadjon... Jobban nem tudom ezt elmagyarázni... Ha bárki úgy gondolja hogy meg tud győzni az ellenkezőjéről kérem kísérelje meg és világosítson fel hogy mért jó nekünk az unió és a nátó...

2014. szept. 7. 02:34
 16/17 anonim ***** válasza:

"mert magyarország senkivel ne folytathat olyan ellenséges politikát ami esetleg azt váltaná ki hogy minket valaki is megtámadjon."

Nézd meg a szomszédainkat: "Szlovákia", Románia, Szerbia.

Mind csupa "baráti" ország.

Addig jó, amíg egy katonai-gazdasági táborba tartozunk a kisantant országokkal, mert ha Magyarország kilép a szövetségből, elképzelhető, hogy minden következmény nélkül (!!!) lerohanhatnak minket.

Akármilyen rühes banda is a NATO és az EU, mégiscsak jobb valahová tartozni, mint egy szál magunkban várni, hogy átrobogjon felettünk a vihar.

A NATO per pillanat a legerősebb szövetségi rendszer, szerintem nincs a, aki szembe merne szállni vele.

Putyin se hülye, soha nem húz újat az EU-val, ami az orosz gáz egyik legnagyobb felvevőpiaca. Saját országa gazdaságát tenné tönkre.

Ha viszont mégis háború lenne, el kéne tanulni a románok zseniális taktikáját, akik jó érzékkel lavíroznak még háború közben is, és végül mindig a győztesek oldalán találják magukat. Ehhez viszont gyomor és gerinctelenség kell.

2014. szept. 7. 12:06
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
15-ös. Aki szerint a NATO-ból és az EU-ból is ki kellene lépni, azt csak egy hülye győzködi! Te már csak ilyen "Vonás" maradsz.
2014. szept. 8. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!