Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van más is aki kiábrándult a...

Van más is aki kiábrándult a Jobbikból?

Figyelt kérdés

2014. szept. 5. 15:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja, én.

De már úgy 2009 környékén.

2014. szept. 5. 16:08
 12/23 anonim ***** válasza:
23%

"Na erre kíváncsi vagyok, hogy lehet a jobbik kiábrándulni, ahhoz mi kell?"

Mondjuk az, hogy 4 éven keresztül az égvilágon ne csináljanak semmit, csak üljenek bent a Parlamentben és jártassák a szájukat. Ja és néha állítsanak Horthy-szobrot meg kettőskeresztet, mert azok ugye nagyon kellenek, más se hiányzik ide.

Aztán az is fontos a kiábránduláshoz, hogy nyalják Putyint és az arabokat.

2014. szept. 5. 16:12
 13/23 anonim ***** válasza:
27%
Megdöbbentő, hogy mennyire eltűnt a Jobbik. Mintha megszűnt volna a párt. Mindenki nyaral, vagy mi a f@s.z van?
2014. szept. 5. 16:14
 14/23 anonim ***** válasza:
20%
Nics. Hacsak nem beteg az illető. Mármint agyilag.
2014. szept. 5. 16:39
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

"Megdöbbentő, hogy mennyire eltűnt a Jobbik. Mintha megszűnt volna a párt. Mindenki nyaral, vagy mi a f@s.z van?"

Miért, eddig mivel adtak jelt magukról az utóbbi 4 évben? Leszámítva a kampányidőszak pár hónapját.

Semmit nem csinálnak. Majd legközelebb 2018 telén-tavaszán kezdünk el hallani róluk számottevően.

2014. szept. 5. 16:55
 16/23 anonim ***** válasza:
81%

előző:

az országgyűlésben a Jobbik frakció a legaktívabb.

A legtöbb felszólalása a Jobbiknak volt és ők adták be a legtöbb törvényjavaslatot. A törvényhozással kapcsolatosan nekik volt a legtöbb sajtótájékoztatójuk. Persze ezekről a média nem tudósít.

Ha megnézel egy országgyűlési közvetítést (szerintem még egyet sem láttál életedben), a Jobbik frakció szinte teljes létszámban van jelen mindig, míg kb 5-5 fideszes, mszp-s, lmp-s van. A fideszesek és mszp-sek csak és kizárólag szavazni járnak be, érdemi munkát nem végeznek.

2014. szept. 5. 17:13
 17/23 anonim ***** válasza:
34%
Sokáig Jobbik párti voltam, szavaztam is rájuk, de ez a túlzott arab és orosz imádat, kiverte a biztosítékot. A túlzott "magyarkodás" sem túlságosan tetszik. Mert szerintem nem attól magyar valaki, hogy napjában többször zsidózik, cigányozik. Ezzel a retorikával nem sok jót jósolok a pártnak. Pedig biztatóan indultak, szimpatikusak voltak
2014. szept. 5. 17:23
 18/23 anonim ***** válasza:

"az országgyűlésben a Jobbik frakció a legaktívabb."

És mégis kit érdekel az országgyűlés?

2014. szept. 5. 21:26
 19/23 anonim ***** válasza:

"az országgyűlésben a Jobbik frakció a legaktívabb."

Ez azt jelenti, hogy semmit sem csinálnak, mivel a fidesz úgysem vesz figyelembe semmit, amit nem ők találnak ki?

Akkor végeredményben olyan, mintha csinálnának valamit a jobbikosok, de végeredményben semmit sem?

2014. szept. 5. 21:55
 20/23 anonim ***** válasza:
33%

"Ha megnézel egy országgyűlési közvetítést (szerintem még egyet sem láttál életedben), a Jobbik frakció szinte teljes létszámban van jelen mindig"

Úgy tűnik te vagy az, aki még soha nem látott ilyet. Arányaiban valóban többen vannak, de csak azért mert alapból kevesen vannak. Úgy 8-10 lehet átlagosan a létszámuk. És igen, valóban ők azok, akik a lerágott csontot is még 6*15 percig képesek rágni, ha senki sem reagált akkor magukra reagálnak. Nagyon értelmes banda.

2014. szept. 5. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!