Van értelme írni nekik?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy teljesen megszűnt a nép és a pártok között a kommunikáció. Arra gondoltam, hogy ugyebár van facebookos oldala ezeknek a pártoknak, és van a massage funkció, ami ha jól tudom privátban küldi. Mi van ha én ezt használva üzenetet küldök (ami nem anyázás, hanem javaslat) nekik, akkor ki fog válaszolni? Egyáltalán válaszolnak? Valaki próbálta már?2014. aug. 6. 16:38
1/4 anonim válasza:
A pártok közül a Fidesznek nem írhatsz üzenetet, egyébként mindegyik pártnak írhatsz. Saját tapasztalat, hogy, az MSZP nem válaszol, a DK igen, a többit nem tudom. Amennyiben, választ kapsz, illetékesektől kapsz, de általában Facebook-on nem fognak elkezdeni beszélgetni, leggyakrabban átirányítanak az e-mail címükre, vagy adnak egy telefonszámot.
2/4 anonim válasza:
Nem Fb-os, hanem a honlapos email címükre írtam, Mszp válaszolt egy sablonlevélben, azt megkifogásoltam, utána már nem írtak. Fidesz válaszolt, bár az is kissé sablonosnak tűnt, de barátibb volt.
3/4 anonim válasza:
Azt tudom, hogy a DK válaszol. És szerintem ha kellően hízelgően szólsz akármelyik párthoz akkor ők is visszaírnak. De kritikára nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!