Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbikosok kiket utálnak?

A Jobbikosok kiket utálnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem melyek azok a csoportok, nemzetiségek, stb. akiket utálnak?

2014. aug. 4. 19:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Meleg, Zsidó, Roma, Liberális, Fideszes, MSZP-s, DK-s, LMP-s...

Jól mondja első kit nem ?

2014. aug. 16. 20:50
 22/25 anonim ***** válasza:
52%

én nem igen politizálok, nem azért mert nem értek hozzá, hanem mert nem szeretem,viszont én adnék esélyt a jobbiknak !

Évek óta jobbikos vagyok de igazából senkit nem "utálok" ,

hiába állna elém egy ember és mondaná hogy a jobbik egy szar mert az mszp a jó, meg minden sem mennék neki sem fizikailag sem szóban

ő élete ,ő döntése...

nemzetiség szerint sem teszek különbséget senki között , vannak cigány barátaim és jobbikos vagyok ...

Én egyedül úgy teszek különbséget az emberek között h mit tet az országért és mit nem , tesz azért hogy az ország jobb legyen vagy azt mondja h a politikusok dolga...

a legtöbb ember akár milyen párt felé húz azt mondaná hogy a politikusok dolga h fenntartsák az országot ,de nem lehet hogy beengedték a nagy külföldi cégeket(tesco,aldi,lidl, sorolhatnám őket) és olcsóbbak mint a magyar boltok (de nem mindig) de gondoljuk át hogyha azt mondjuk hogy inkább 100Ft-vel többet fizetek akkor inkább a magyarokat támogatom a pénzemmel mint a külföldieket akkor a pénz itthon marad és nem megy ki külföldre. Kicsit átgondolva érthető h a magyar termékek miért drágábbak ...

alig veszik mert drága-->mivel senki nem veszi ezért drágítani kell rajta hogy legyen haszon és meg tudjon élni a termelő is -->mivel még drágább még kevesebben veszik

ez is egy ördögi kör nehéz belőle kilépni...

kicsit a végén eltértem a témától XD sry

szóval a lényeg hogy én egyedül azt az embert "utálom" aki azt gondolja hogy egy adott népcsoport miatt megy tönkre az ország

mert igenis vannak dolgozó romák , ápolt ,normális életet élők, ismerek egyetemen végzettet is

2014. aug. 17. 00:00
 23/25 anonim ***** válasza:
52%

Senkit nem utálnak. Csak nem tűrik szó nélkül a cigányság ámokfutását meg a zsidóság azon szokását, hogy zsarolják a világot.

Meg azt mondják rájuk, hogy magyarkodnak. Mert milyenkedjenek?

2014. aug. 20. 19:41
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
Áruld el nekem, kedves utolsó! Mégis mi a különbség egy cigány és egy magyar, vagy bármilyen ember között? És mit tennél, ha te pl. cigánynak születsz?!
2014. aug. 20. 20:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ő van olyan intelligens, hogy nem születik cigánynak.

2014. aug. 20. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!