A Jobbikosok kiket utálnak?
Még hogy a Fideszt nem utálják? Ezt a marhaságot honnan vettétek? Magamból indulok ki, nem érdekel az orosz cécó, a Fideszt utálom, úgy ahogy Vona, és a többi 1 millió jobbik szavazó. Nem véletlenül lettünk "Jobbikosok", átláttunk a fidesz mocskosságain.
Annak az esélye, hogy a fidesz-jobbik összepaktál kb.0%.
Ha nem így lenne, és én tévednék, akkor lehúzhatná a jobbik a rolót.
Úgy látom, nem követed eléggé a dolgokat. Mivel a fidesznek 0 (nulla)programja van, ezért sorra lenyúlták a jobbiktól, és ezt csak az tudja, aki ismeri a jobbik programtervezetét. A fideszbirkák nem tudják, azt hiszik az ő nagyvezírük fejéből pattant ki az ötlet. A jobbik mindig is azt mondta, ami az emberek érdekét szolgálja, azt megszavazzák, párttól függetlenül. Nah most itt az van az esetek nagy százalékában, hogy "saját" ötleteiket szavazzák meg, a fidesz logó alatt. Ugye erről sem tudtál? Szerintem sem én, sem te, nem vagyunk elég okosak ahhoz, hogy átlássuk ezt az orosz dolgot, értek ezalatt mindent paks, stb.
Az én véleményem az, nehogy úgy járjunk, mintha 100 évvel ezelőtt 200 évre rendeltünk volna zabot a lovaknak, mondván, hogy a ló a legfőbb közlekedési eszköz, és nehogy elfogyjon az ennivalója. (állítólag majdnem megtörtént)
Igazad van! A Jobbik mindenkit "utál" aki a magyar népnek keresztbe tesz!
Bárhogy, bármikor, bárhol.
"A Jobbikosok kiket utálnak?"
Senkit. Csak mindenkivel úgy viselkednek, mintha utálnák. Tudod, 14 évesen a kamaszok között ez a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!