Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Azok az emberek, akik minden...

Azok az emberek, akik minden pártot szidnak ( fidesz, mszp, jobbik, lmp, kis pártok, stb. ), kire szavaznak? Akik nem szavaznak azok miért nem szavaznak? Akik elégedetlenek miért nem szavaznak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 21:34
 1/6 acelsziv ***** válasza:
70%
mert nincs jó alternatíva. És az, hogy felsorakozik 4-5 vödör f*s és neked csak annyit kell eldöntened, hogy melyikbe dugod bele a fejed... nos az nem túl jó érzés.
2014. aug. 2. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Senkire nem szavaznak, mert hányingerük van a politikától már, és attól, hogy minden politikus ellopja az ország pénzét.
2014. aug. 2. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

Én senkire, mert alkalmatlannak találok rá mindenkit. A szavazás kb. annyi, hogy választhatsz hogy felakasszanak, lelőjenek vagy villamosszékbe tegyenek.

Aztán egy nap annyira elegem lett, hogy a lábammal szavaztam....

2014. aug. 2. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért szavaznának, ha minden párttal elégedetlenek, amit a kérdésben is írtál?

Nem értem...

2014. aug. 3. 01:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem szavaztam az előző 3 választáson, mert alkalmatlannak láttam az összes pártot, csalódtam mindben. Az LMP-vel nem volt mondjuk semmi komolyabb bajom, és talán hiba is, hogy nem kaptak tőlem egy esélyt, de valahogy már elment a kedvem az összes párttól, egyszerűen azt érzem, nevetséges dolog választásokra járni, mert semmi lényegi javulás nem lesz, bárkire teszem is az x-et. Nincs hitem a pártokban, ennyi. Most jön egy új, de olyan ez, mint a cigányokkal szembeni általánosítás: ha politikus, akkor megélhetési politikus, és eszembe sem jut, hogy esetleg dolgozni akar az ország érdekében. Olyan hihetetlen dolog lenne itt Magyarországon valami ilyesmi, hogy már nem is számolok vele. Vagyis nem szavazok. talán ha mások mondjuk egyszer megválasztják az LMP-t, és VALÓBAN JÓ LESZ, JÓL CSINÁLJÁK, akkor majd a rá következő választáson én is elmegyek szavazni.
2014. aug. 6. 20:42
 6/6 anonim válasza:
még nem szavazhatok, de arra szavazok aki többet fizet:D
2014. aug. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!