A kormány mivel indokolta a nemzeti dohányboltok létrehozását?
Akár hiszitek AKÁR NEM,
Én azóta szoktam le a bagóról amióta nem szembesülök minden pénztárnál a kisértésel!
Nos ez nem vicc!
Tudom, nagy hülyeség, de azzal, hogy megvédik az emberek egészségét, meg a gyerekeket a káros dolgok látványától.
De ha belegondolsz: Anyu bemegy a dohányboltba, gyereket kinn hagyja, majd mikor kijön, rágyújt egy cigire. K**vára meg van védve minden...
Az alkohollal is így kéne bánni!!!!
Ez még akkora értelem és haszon lenne!!!
# 7
Mennyire hasznos ha az alkoholista apa mielőtt összeveri a családját egy eltakart, piaárusításra kijelölt helyen veszi az alkoholt?
#2-kének igaza van. Trafikmutyi. Így keress rá, kérdező. Ráadásul mivel a kis trafikok úgy néznek ki ahogy néznek, be se lehet látni meg ilyen marhaságok, egyre nő a trafikok kirablása is, heti rendszerességgel országszerte. Eddig a szupermarketbe, meg a nagyobb boltokba csak nem mert betörni, most ezekbe különálló, sokszor éjjel is nyitva tartó pöttöm boltokba meg simán. Naná, hogy megpróbálja. Sokba kerül az a cigi. :I
Jelzem nekem is van rokonom, aki leszokott a cigiről, de nem azért, mert nem hozza kísértésbe már, hanem azért mert nem akarja, hogy ez is az állam(ka) zsebébe menjen. A duplán megvajazott kenyér esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!