Ha Vona Gágor bekerül a parlamentbe, megígérte, hogy gárdistára emlékeztető öltözékben fog bevonulni. A kérdésem az, ha ezért elvinnék a rendődök, akkor meddig tartják majd fogva?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 23:37
11/27 anonim válasza:
Meg ha mindenkit a zsidók irányítanak és pénzelnek, akkor te is tőlük kapod a fizetésedet, esetleg ha olyan pozícióban dolgozol, hogy fizetést osztasz/fizetésről dönthetsz, akkor te is zsidó vagy, kár tagadni, szóval akármelyik eset is áll fenn nem érdemes szidni a zsidókat, akik munkát adnak neked, vagy akikhez te is tartozol.
12/27 anonim válasza:
Akkor most mindenki eredendően zsidó, aki meg tudja bizonyítani, hogy nem az, az meg zsidóbérenc? Ha jól értem akkor pl. a Dalai Láma is zsidóbérenc? Nem hittem volna...
Egy magányos balközép
13/27 anonim válasza:
A Dalai Láma a legnagyobb judeobolsevista kommunista libsi zsidóbérenc!
14/27 A kérdező kommentje:
Nem lettem sokkal tájékozottabb. A kérdés ugy hangzott: meddig tarthatják fogva a gárdistákhoz hasonlító öltözéke miatt, a megválasztott parlamenti képviselőt, Vona Gábort?
2010. jan. 5. 13:56
15/27 anonim válasza:
már kaptál választ!!!!
(második)
nem tarthatnak fogva képviselőt
16/27 anonim válasza:
semeddig
alkotmányban is benne van
hogy nem lehet képviselőhöz hozzá nyúlni
17/27 anonim válasza:
Mondjuk arra az operettre majd befizetek, amikor Vona (vagy a többi jobbikos) mentelmi jogának a felfüggesztéséről lesz szó, ők meg majd foggal-körömmel küzdenek a felfüggesztés ellen. Mert ugye most nagy hanggal a mentelmi jog ellen kampányolnak.
18/27 anonim válasza:
" Akkor most mindenki eredendően zsidó, aki meg tudja bizonyítani, hogy nem az, az meg zsidóbérenc? Ha jól értem akkor pl. a Dalai Láma is zsidóbérenc? Nem hittem volna...
Egy magányos balközép"
Egy magányos ZSIDÓ balközép :DDdDD xD.
19/27 anonim válasza:
ha gárdáéhoz HASONLÓ öltözékben jelenik meg, még a szimpla honpolgárt sem zaklathatják a rendőrök
20/27 anonim válasza:
Kikérem magamnak! Nem vagyok zsidó, hanem zsidóBÉRENC!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!