Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek ha Hódmezővásárhel...

Szerintetek ha Hódmezővásárhelyen valaki ilyet merne akkor mi lenne vele?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=p3Q0On9uCQU

+egy kis magyarázat:

https://www.youtube.com/watch?v=p3Q0On9uCQU

Kérem ésszerű és normális hangnemű válaszokat legyetek szívesek. Azért nem játék már az ami itt folyik!

2014. jún. 14. 17:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocs! Ez itt a magyarázat: https://www.youtube.com/watch?v=_nfLhac5qWM
2014. jún. 14. 17:31
 2/8 A kérdező kommentje:
2014. jún. 14. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt az a Papp Réka Kinga mondja, aki a "nővel bármit el lehet adni" mozgalom jegyében így reklámozta a kamupártot és vették fel a jelentős pénzeket?

[link]

2014. jún. 14. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem csak ez a Kinga volt ott. Egyébként meg lett volna más "fejre eset idióta" aki ilyeneket mert volna kiabálni akárhol is? Ki lett volna ennyire kamikaze? Szerintem senki.
2014. jún. 15. 08:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Szinte azonnal utána nyomozni a hangadónak....miért nem vagyok meglepődve?
2014. jún. 15. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, ő Papp Réka Kinga. Azért szeretném felhívni a figyelmedet kedves 3-as, hogy egyáltalán nem vett fel a 4K jelentős közpénzeket (amelyik pártnak egy ideig a szóvivője volt), mert nem gyűlt össze a megfelelő számú aláírás. Jó lenne, ha tisztában lennél azzal, hogy mit állítasz, vagy nem hazudnál. Hozzátartozik, hogy sokkal kisebb valóban kamupártoknak viszont sikerült összegyűjteni az aláírásokat, igaz csalásokkal: több párt cserélgette az adatokat, mert különben nekik sem lett volna meg. A 4K ilyesmiben nem vett részt, ennyivel becsületesebbek és ezért tiszteletreméltóbbak voltak.

Ismerem Rékát, és tény, hogy sajátos humora van, de tud és szokott is nagyon komoly is lenni, és keményen dolgozni. Tudom, hogy annak ellenére, hogy rohadtul nehéz körülmények között él, becsületes, és rengeteget dolgozik önkéntesként - vagyis ingyen, olykor minimális pénzért pl. alapítványoknak. Média területen dolgozik, (pl. környezetvédelemmel, őstermelők munkájának bemutatásával kapcsolatos kisfilmek)

Emellett nagyon szépen tud énekelni is. :)

2014. jún. 17. 11:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem fogalmam sincsen, hogy ki a Kinga, úgyhogy kösz az utolsónak a tájékoztatást!:-) De ez nagyon undorító, hogy valaki (3-s) azonnal ugrik mint egy kutya, hogy azonnal befeketítsen valakit, aki a gazdájára "csúnyákat" mer mondani. Kedves Emberek (már akik még azok)! Kezd az egész dolog eldurvulni. Ezek csinálják azt amit csinálnak, az emberek akik meg nem értenek vele egyet mind csendben meghúzza magát vagy internetes kommentekben éli ki magát, ami valljuk be azért, hogy nem vezetnek sehova. Kb. annyit ér mint egy tornádóban fingani. (bocs!) Nem tudom mi lesz itt? Ahogy telik az idő, egyre inkább haladunk valami fele.........félelem.....megalkuvás......behódolás......folytatja valaki?....
2014. jún. 17. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Igazad van, kedves kérdező, és szívesen a tájékoztatást.

Azt egyébként el felejtettem még mondani, hogy Réka nem a "Nővel Bármit El Lehet Adni Mozgalom" tagja, hanem a "Csak a Nő Miatt Bármit Megvevők És Csak a Szexre Mozduló Férfiak Mozgalmának" akart és adott egy fricskát. Persze aki nem akarja, az úgy sem érti a tényeket, és pláne nem fogja elhinni.

2014. jún. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!