Auer Máté kérdése:
Miért mindenki a Fideszre szavaz?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 20:26
11/26 anonim válasza:
Az összes rossz közül ez a legjobb.
12/26 anonim válasza:
A médiát a kezében tartva, leginkább csak olyan hír jelenik meg ami a Fidesznek jó, a többi pártot meg lejáratja. Az emberek többsége pedig a médián át tájékozódik. Ezzel cirka meg is adtam a kérdésedre a választ. Valaki írta itt hogy nemzetiségi kormány, na ez is egy álca... A Fidesz csinált pár dolgot amivel jót tett a népnek, lásd: rezsicsökkentés,extragyed. Viszont jóval több rosszat tett: pl trafikmutyi,egykulcsos szja(gazdagok támogatása),eltapsolt magánnyudíj pénztári pénzek,választási törvény módosítás amivel újra elérték a kétharmados többséget, Magyarföld külföldi kézre játszása stb stb.... Ha az ember lusta jobban utána járni hogy kire is kéne szavazni, már pedig sajnos a Magyarok nagy többsége ilyen. Akkor az a Fideszre fogja a voksát leadni...
13/26 Őszödi Ferenc válasza:
Most mi bajotok a DK-val?
15/26 Árpi4 válasza:
A FIDESZ hazugságaitól hányni tudok. Bagóért veszik meg a népet. És arra játszanak, hogy a népet távol tartsák a szavazástól. --- Persze, aki vagyonos az úgy is el megy szavazni, azt nem kell bíztatni ! ...hiszen pont ezért tudott meggazdagodni ! --- de van valami, amit én sem értek ! --- A nagy többségnek nem ígért a FIDESZ semmit sem, és ezt be is váltotta. Ezek miért nem mentek el szavazni ? (bárkire...)
16/26 anonim válasza:
Én az LMP-re szavaztam, az ország többsége pedig a Fidesz ellen, csak sajnos úgy változtatták a választási törvényeket, hogy még így is nekik lett 2/3
17/26 Kincsesne válasza:
Ez a kérdés teljes politikai tájékozatlanságra vall. Még mindig vannak, akik arra a "pártra" szavaznak, amely JOGILAG NINCS IS: az MSZP-re, amely bűnszövetkezet javára az MSZMP átsikkasztotta az előző évtizedekben összezsákmányolt, sajátjának mondott, nemzeti és magán-vagyont. Még mindig vannak színváltók: vörösökből lett zöldek is, ilyennek vélem az LMP-t, miközben tudom, hogy sokan csupa jó szándékból csatlakoztak hozzájuk, tehát nem minden mai környezetvédő mondható ilyen múltúnak. És a Jobbik felállása óta egyre többen szavaznak a Jobbikra, hiszen jól látható, hogy ők azok, akik valóban a MAGYAR nemzet érdekeit próbálják képviselni (nem MÁS nemzetekét). Persze, könnyen elképzelhető, hogy a hatalomhoz egyre közelebb kerülve, közéjük is beépültek régi téglák... Ezért csakis a SZEMÉLYISÉGET érdemes nézni, és ha tisztelhető, rá szavazni.
18/26 Bognár Etelka válasza:
Nem mindenki szavaz a FIDESZ-re, csak azok egy része, akik elmentek szavazni. Ám a megváltoztatott választási törvények miatt a le nem adott szavazatok a FIDESZ voksainak számát növelték. Így érhették el a 2/3-ot. El kell menni szavazni, le kell adni a voksunkat másra, hogy a le nem adott voksokat ne tudja bekebelezni a FIDESZ. De ehhez nem elég ám csak a FIDESZ által támogatott médiát hallgatni, olvasni! Saját fejjel is kéne gondolkodni, és nem hagyni birka mód terelni magunkat! Elégedett a válaszommal???
19/26 anonim válasza:
Miért is?
1. A rezsi csökkentés miatt sokan.
2. A családi adókedvezmény miatt a nagycsaládosok.
3. A GYED extra miatt a fiatalok ill. gyermeket vállalók.
4. Az egykulcsos adó miatt a jobb jövedelműek, általában értelmiség (ők általában tanult emberek, az egyetlen réteg, akiknek megéri még Magyarországon dolgozni).
Most hirtelen ennyi jut eszembe, és bár valóban kifordul a gyomrom a trafik mutyitól, és még sok mindentől, mégis a "másik oldal" nem volt annyira összeszedett, nem tudott új és hiteles embereket felsorakoztatni.
Jöttek a régi arcok, és közölték, hogy "fájni fog"! - Hát nekem már ne fájjon, mert ezt hallgatom 24 éve, hogy most nehéz, de jobb lesz, és nem lett jobb, úgyhogy ne fájjon!!!!
20/26 Tom Benko válasza:
@9: Remélem, utána meg szidod az aktuális kormányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!