Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezt nem értem. Azt hittem, a...

Ezt nem értem. Azt hittem, a HÍR TV a FIDESZ szócsöve?

Figyelt kérdés
Nagy Rózáról van szó a Célpont első részében, ez a riport a FIDESZ-re sem vet jó színt: [link]

2014. máj. 27. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Az is. Ez csak egy csel a részükről. El akarják hitetni, hogy ez egy objektív csatorna, így többen beveszik, amit ott hallanak. Néha még saját magukat is szídják, nem válogat az eszközökben ez a gusztustalan párt. Engem ugyan nem vernek át.
2014. máj. 27. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Hít tv egyáltalán nem a Fidesz szócsöve, hiszen számos volt műsorvezető ma Jobbikos, de az sem igaz, hogy jobboldaliak. A Hír tv csak egy politikailag független csatorna, próbálnaka hírekből megélni
2014. máj. 27. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Igy van , sőt Viktorunk sem hazudott még soha... Ne viccelj már , a HírTV a párt tulajdonában van.
2014. máj. 27. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Az nem jelent semmit. Nem a műsorvezetők határozzák meg, hogy miről legyen szó és miről hallgassanak. Sok régi fideszes ma jobbikos (Morvai, Pörzse, ... és a családom is, régen mi is narancsosok voltunk).
2014. máj. 27. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Megengedik ezt, hogy objetívnek tűnjön.

Puzsér Lapzártában is kritizálta a Fideszt, még a Gyurcsány-érában, amikor a legnagyobb propaganda kellett.

2014. máj. 28. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól hitted, és nem tévedsz. Csak a dolog nem olyan átlátszóan van kivitelezve, ma már jobb módszerek vannak, mint a Rákosi korszakban.
2014. máj. 28. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!