Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van, aki nem látja a Fidesz...

Van, aki nem látja a Fidesz által elért eredményeket?

Figyelt kérdés
Rezsicsökkentés, kiállás a nemzeti érdekekért, új nemzeti alkotmány, kikerülés a túlzott deficit eljárás alól, növekvő ipar és gazdaság, rekord alacsony infláció és államháztartási hiány, új munkahelyek stb.
2014. ápr. 22. 13:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Plusz az aránytalan útdíjrendszer ami több száz fuvarozót tett tönkre.Felcsúti stadion árát,odaadhatták volna a gyerekotthonoknak.
2014. ápr. 23. 21:42
 22/33 A kérdező kommentje:
Én se mondom, hogy tökéletesek, de azért látni kell, hogy elértek eredményeket és nem csak gyűlölködni. Az előző kormány is elért eredményeket, ezt is elismerem.
2014. ápr. 23. 22:17
 23/33 anonim ***** válasza:
azért bővítenek a hazai fuvarozócégek .....
2014. ápr. 23. 22:57
 24/33 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező: Teljesen igazad van, de: aki utálja Orbánt, annak ezt mondahtod, jönnek az agymosással, birkázással stb, sértegetnek az érvek helyett, és akkor nézzük is a tényeket:

A gazdaság lassan, de beindult? IGEN! Az államházrátasí hiány alacsony? IGEN! A Fidesz megnyerte a választásokat? IGEN!

Akkor vagy túl sok agymosott van, akik mind hülyék (szerintem nem), vagy még sem volt akkora az elégedetlenség!

Olvasom, hogy mennyien utálják a kormányt, és még sem váltották őket le. Az Összefogásra kétszer kevesebben szavaztak, hatalmas kormányváltó hangulat....:)

2014. ápr. 23. 23:04
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

#24 kérlek ne hagyd, hogy megzavarjanak a tények a pártkatonai propagandában. Tudom komcsi trükk a tényekkel jönni, de azért nézzük.

A gazdaság lassan, de beindult?

NEM, még a régióhoz képest (ami szintén nem egy sikertörténet) is leszakadóban vagyunk.

[link]

Az államháztartási hiány alacsony?

NEM, soha nem látott mértékű az államadósság, még a nyugdíjpénz beolvaszásával és számtalan adó bevezetésével együtt is.

[link]

A Fidesz megnyerte a választásokat?

IGEN, ha az győzelemnek számít, hogy addig alakította a rendszert, és nyomta az analfabéta tömegeknek a rezsicsökkentést, hogy 44%-al kétharmadot szerzett. Ennél több szavazóval vesztett már választást, csak akkor nem állt módjában elcsalni.

Az ellenzék sikertelensége pedig nem a Fidesz sikerességével egyenlő. Bénák voltak.

Nyugodtan mondj még pár hazugságot, szívesen megcáfolom.

2014. ápr. 23. 23:28
 26/33 anonim ***** válasza:
A nagy cégek bővítenek, a kisebbek tönkre mennek
2014. ápr. 24. 18:28
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem tudok a Wabin kívül bővítő magyar céget, mondjuk a wabis kocsik a pályafutásuk nagy részét külföldön töltik.
2014. ápr. 24. 18:55
 28/33 anonim ***** válasza:

Ezt meg én cáfolom meg:

[link]

Sőt, még egy érdekesség, első kézből tudom, mivel innen kapom a gyerektartást: A NAGY Waberer's cég, minimál bérrel jelenti be az embereit!

2014. ápr. 25. 08:30
 29/33 anonim ***** válasza:
A bővítést és a korszerűsítést cseréltem fel, veled értek egyet.
2014. ápr. 25. 14:02
 30/33 anonim ***** válasza:
nem én írtam hogy bővítenek, én csak a wabisat írtam, de úgy látszik ez se igaz, köszönöm a helyesbítést.
2014. ápr. 25. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!