Van, aki nem látja a Fidesz által elért eredményeket?
Kérdező: Teljesen igazad van, de: aki utálja Orbánt, annak ezt mondahtod, jönnek az agymosással, birkázással stb, sértegetnek az érvek helyett, és akkor nézzük is a tényeket:
A gazdaság lassan, de beindult? IGEN! Az államházrátasí hiány alacsony? IGEN! A Fidesz megnyerte a választásokat? IGEN!
Akkor vagy túl sok agymosott van, akik mind hülyék (szerintem nem), vagy még sem volt akkora az elégedetlenség!
Olvasom, hogy mennyien utálják a kormányt, és még sem váltották őket le. Az Összefogásra kétszer kevesebben szavaztak, hatalmas kormányváltó hangulat....:)
#24 kérlek ne hagyd, hogy megzavarjanak a tények a pártkatonai propagandában. Tudom komcsi trükk a tényekkel jönni, de azért nézzük.
A gazdaság lassan, de beindult?
NEM, még a régióhoz képest (ami szintén nem egy sikertörténet) is leszakadóban vagyunk.
Az államháztartási hiány alacsony?
NEM, soha nem látott mértékű az államadósság, még a nyugdíjpénz beolvaszásával és számtalan adó bevezetésével együtt is.
A Fidesz megnyerte a választásokat?
IGEN, ha az győzelemnek számít, hogy addig alakította a rendszert, és nyomta az analfabéta tömegeknek a rezsicsökkentést, hogy 44%-al kétharmadot szerzett. Ennél több szavazóval vesztett már választást, csak akkor nem állt módjában elcsalni.
Az ellenzék sikertelensége pedig nem a Fidesz sikerességével egyenlő. Bénák voltak.
Nyugodtan mondj még pár hazugságot, szívesen megcáfolom.
Ezt meg én cáfolom meg:
Sőt, még egy érdekesség, első kézből tudom, mivel innen kapom a gyerektartást: A NAGY Waberer's cég, minimál bérrel jelenti be az embereit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!