Milliárdos állami támogatást kap az Orbán által alapított fociakadémia?
Jaj, most mit vagytok oda? Telik a MANYUP-ok pénzéből, nem?
(Mielőtt lepontoztok, ezt egy meglehetősen savanyú humornak szántam.)
:-( Pedro
Nem tudom miért nem csodálkozol ezen.Szerinted inkább segélyre kellett volna kiosztani azt a pénzt?
Úgy vagyok vele, hogy az ifjuságneveléstől , a gyerekektől nem sajnálom a pénzt.Ha a mostani fiatalok is legalább olyan arányban fociznának rendeszeresen mint 20-30 évvel ezelőtt, nem lenne ennyi dagadék , nem lenne ennyi eldeformálódott személyiségű, szuicid ,emós meg mittoménmilyen nyavajájú elkapatott semmire se való semmire se jó anyuci kedvence ,hülyegyerek.
Ha végre már kijutna EB-re vagy VB-re magyar vállogatott, minnyá más érzés lenne magyarnak lenni nagyon sokunknak.
Nállunk szegényebb országok nagyságrendekkel többet áldoznak, ifjusági sportakadémiákra, az egészségre a sportszellemre ,a kitartásra , a küzdésre való nevelésre.
Itt 60% túlsúlyos, 18 éves koráig nem jön össze ,hogy kiolvasson 10 könyvet (de bejut egyetemre) és ha úsznia kell 1 km-t vagy futnia 3 km-t akkor neki se kezd ,viheti el a rézfaxú, mert feladja.
A nyafogás a rinyálás az alulteljesítés kimagyarázása az a trendi .
A jövőnk ,olyan lesz amilyenné neveljük a gyermekeinket, amilyen mintát mutatunk mi nekik és amilyen ideálokat követnek, nekünk köszönhetően.
Első kettőnek teljesen igaza van a sport legyen ilyen
válságos helyzetben az utolsó.
Térdig járunk az utcán a kutyaszarba ,de Orbán focira költi a pénzt.
Magyarul abba fekteti a pénzt, hogy 20 ember a labda után futkorászik 2 meg a kapuban camp-pel.
A buszok/villamosok szétporlanak a metrók meg kigyulladnak az emberek többsége éhezik a kenyér drágul,
ez a foci kb. olyan mintha azt a pénzt szélnek eresztené.
Mintha sportba nem fektettünk volna már eleget nem értem
miért mindenki foci foci foci.Az egész egy elcseszett sz@r.Nemhogy akkor már valami értelmesebb sportba fektetnének.Vagy ha már nem is akkor csak utakat fejlesztenének vagy munkát teremtenének, jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!