Van -e olyan magyar párt ami független?
Jobbik - közelkeleti arab támogatóké
Fidesz - milliárdosok bankárok pártja
MSZP - európai multiké bankároké
LMP - amerikai zsidó támogatóké
-elég szomorú hogy ezekkel etetnek.
"Honnan tudod,hogy nem kaptak pénzt? Mondták Neked?"
Amennyiben mondták volna, éppúgy lehetne hazugság is. Szóval nem mondták. Tudod, én tag vagyok, és tudom, hogy milyen pénzhiánnyal küzdenek.
Egyébként az LMP sohasem titkolta hogy kiktől kapott pénzt. Az az emberke egyébként nem csak az LMP-t támogatta, hanem pl. Seres Máriát is.
Kevesen emlékeznek arra, hogy a Fidesz is kapott annak idején (rendszerváltás) pénzt pl. a Soros Alapítványtól, amelyik mindig is a demokráciát támogatta. Ja tudom... amerikai zsidóóóó.
Nnna szerintem a PM az a párt, ami tényleg BALOLDALI, fiatalokat magában foglaló, akiknek nem voltak sötét ügyei, nem fosztották ki a népet pofátlan állatok módjára, reményteljes párt (volt) sajnos csak volt...
Ugyanis mi volt az első: összeálltak a Bajnaival. Innentől kezdve vesztesek lettek. Együtt-PM? Az meg mi a bánat?
A másik a párt neve, ami olyan mint egy barátságos irodalmi kávéest valami magyar költőkről, vagy valami érdekvédelmi célú jótékony szervezet, de semmiképp nem egy politikai párt jut az embernek róla eszébe.
A másik, hogy Gyurcsányt, aki tényleg kihívója lehetett volna (az EGYETLEN KIHÍVÓJA) Viktorkának, vele meg alig akartak szóba elegyedni, bezzeg a Bajnaival!
Miért nem lehetett volna tavaly tavasz óta eltelt egy év alatt megerősíteni azt a pártot, ahelyett hogy az első volt hogy be "kellett" állni Gordonka mögé?
Ráadásul semmi húzóereje nem is volt Bajnain kívül az E14 nevű gittegyletnek, akiket elő tudod halászni az mind PM-s volt ez nem érdekes nektek? Akkor mi szükség volt őrá? Nem lett volna sokkal jobb mondjuk a Jávor Benedeket fölterjeszteni egy pártkongresszuson miniszterelnök jelöltnek, aztán irány aláírásokat gyűjteni?
Tuti lehetett volna kapni akár 15-20%-ot is, vagy ilyen felhozatal mellett még többet is, dehát ezzel az "öszzefogással", meg "kormányváltók koalíciójával", meg mittudoménmikkel...
Annyira lesz rta sajnos a többi párt a PM-et, hogy ott volt például január közepén a "nagy ötösnek" a megalakulásánál a Fodor, a Mesterházy, a Gyurcsány, meg a Bajnai. A Szabó Timi hol volt? Vagy nem fért rá a fotóra?
Körülbelül ennyi szerepet szántak volna a kormányban a PM-nek.
Szerény véleményem szerint a PM csak akkor tudna segíteni magán, ha a normálisabbak alapítanának végre egy vadiúj pártot, és elkezdenének mondjuk a Szabó "általamigencsaktisztelt" Rebeka elnökletével egy vadiúj baloldali pártot "megcombosítani", aztán figyeljétek meg, hogy ahogy Gyurcsány is mondotta volt, ez a kormány ha 2 évet kibír, de csoda ha hármat, addigra már ott lehetne egy tényleges alternatíva a felcsúti Maradonával szemben, nem?
Ok, csak szerintem a gond ott van, hogy nincs ma kormányképes párt a Fideszen kívül az országban, tök mindegy hogy mi ezt elismerjük-e vagy nem, ehhez nem kell sem politikusnak, de még csak politológusnak sem lennie senkinek.
Azt meg nem értem, de nagyon nem, hogy -mindenki-, tehát akármelyik szavazótáborra igaz ez, azon nyavalyog a szavazásnál, a kampány során, meg utána végig a sok kormányzati ciklus alatt, hogy "mindíg ugyanazok" meg "ez mind rabló banda", pedig csak annyit kellene átgondolni, hogyha nem a Levitézlett pártokra szavaznak, csak mondjuk az LMP-re (például), akkor -nem fogja senki kitalálni- az LMP megerősödik, a többi meggyengül, és hopp: máris értékeltük a kormány, meg az előtte levő kormányok "fáradtságos munkáját". Pont.
Azért ha a Fidesz kapott volna 5%-ot, azért nincs az a csalás amivel azt megtrükközték volna. Meg ha a "kormányváltók" kaptak volna 10-et, az is sok mindent elárult volna. Aztán kapott volna a JESZ (monjuk) 20%-ot, a PM meg 25-öt, az LMP meg 35-öt a többi 5-ön meg osztozkodjon, aki gondolja. Nem az emberek kezében van a döntés? Csak akkor jönnek: "a kisebbik rossz" dumával mindkét oldalról.
Ez a nemzeti tragédia gyerekek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!