Mit gondoltok a Societas-ról, az MSZP ifjúsági tagozatáról? Ismertek olyan fiatalt, aki tagja ennek?
Én évekkel ezelőtt (kb 8-10 éve) segítettem fiatalon az akkori MSZP ifjúsági szervezetét, és abszolút az előttem szólóval értek egyet. Annyi volt a történet, semmi több, nem is tartott tovább az életemben kb 2 hónapnál.
Illetve én ma már sokkal inkább látom a lehetőséget, a jövőt és sok egyéb jót az újonnan alakult zöld balos szervezetekben, nekem pl. a Párbeszéd Magyarországért kifejezettten szimpatikus, inkább ilyesmit ajánlanék neked, én nem hiszek az MSZP megújításában, szerintem ők már halott ügy.
Én nem tudok most aktív lenni a politikában, mert nagyon-nagyon babázom:-) több is van, de ha most fiatal lennék, nem hiszem, hogy az MSZP-t választanám.
Bocs de nem a fideszről volt szó. Ne keverd bele ha csak nem a kérdésre adott kifejtős válasz része. Ez nem az volt. Ez fikázás volt.
A kérdésre: minden ami a kommunizmussal, a szocdemmel a liberalizmussal kapcsolatos az nahyon jol hangzik szépnek tűnik, de zsákutca. Olvass. Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!