Van bármi, azaz bármi, amiben az MSZP és a Jobbik egyetért?
Várjál, hadd gondolkozzam!
.
.
.
Talán abban, hogy Magyarországot egy élhetőbb országgá kell tenni. Talán abban is közön véleményük van, hogy a forint nagyon gyenge. Jobb nem jut eszembe. Mondjuk én nem olvastam el a programjukat.
Munkahelyteremtésben, életszínvonal növelésben.
A Jobbik meg az MSZP mondhatni, ősi ellenségek, nem ellenzékként, hanem ellenségként tekintenek egymásra.
"Most már a kettős állampolgár képviselők nyilvánosságáról is hasonló elképzeléseik vannak."
Igen, nekem is ez jutott eszembe először. Akkorban hecckampányt indítottak Gyöngyösi Márton (és a Jobbik) ellen. Most már ők is azon a véleményen vannak, hogy nyilvánossá kell tenni a kettős állampolgársággal rendelkezők nevét a parlamentben.
A másik dolog:
Bajnai pár évvel ezelőtt olyan kijelentést tett, hogy a cigányságnak dolgoznia kellene és adóznia, mert csak így tudjuk majd eltartani az egyre öregedő társadalmat. Szóval ebben is egyetértenek a jobbikosokkal.
"Le kell(ett volna) cserélni a Fityiszt."
Jó, akkor te cseréld le a fityiszed, én meg. Meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!