Miert szavaztal fideszre?

A ház amiben lakom nem tulajdonom. Csak haszonélvezője vagyok A tulajdonos kérte engedélyemet,hogy kölcsönt vehessen fel rá. Megadtam aláírtam. SEM Ő SEM ÉN nem tudtuk akkor,hogy ez mire fordulhat. Afelvett 5M-ből normális törlesztés mellett 6M lett,a tölesztő rész megduplázdott. A kormány elérte érdekünkben hogy a felvett összeget egy összegben visszafizethesse aki tudja. Ez nagy segítség volt. De Isten segítsége nélkül még ez is kevés lett volna. Nehezen bár de el tudtuk adni azt a földet 5Mér amit már évek óta úgysem tudtuk művelni Testvérem meg felmondta a biztositását,így lett meg ahiányzó rész Istennek legyen hála,a kormánynak pedig köszönet,így történt,hogy egy élet munkája után most nem kerültem utcára.
Ezen írásom után olvashatsz majd minket elmarasztaló,gonosz megjegyzéseket. - Tapasztalatból mondom.- Még a mai világban is vannak emberek akiknél a hála nem üres szó. Rajtam és rajtunk segítettek.Akkor most inkáb szavaztam volna helyettük azokra akiktől felfordul a gyomrom ha csak hallok róluk.
Vajon mi lenne rólam a véleményed... és Istené??

mert még nincs elég fölösleges stadionunk, ellenben túl sok a tornaterem az iskolákban az alapvető testnevelésórák megtartásához...ja és persze mert még mindig van külföldi befektető aki nem vándorolt ki...vissza a kommunizmusba, szövetkezzünk az oroszokkal, ki az EU-ból...
Hülye aki a fideszre szavaz, de főleg vak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!