Jobbik-ellenesek/Jobbikot lerasszistázók! Megnéznétek ezt legyetek szívesek?
"talán azért, mert ők végre foglalkoznának a "nem létező" cigánykérdéssel?.."
Már bocsánat, de ha NEM különböztetjük meg a cigányt a magyartól, hanem csak a rossz embert a jó embertől, a becsületest a bűnözőtől, akkor MILYEN cigánykérdés létezik???
20.09
sokkal nagyobb mint kinél? az azonos elszigeteltségben élő hasonlóan szegénységben nevelkedő nem cigányokénál? nem igazán értem, hogy amikor ilyen dolgot kimond valami, akkor miért a bőrszín az egyetlen dolog, amit számításba vesz.
"sokkal nagyobb mint kinél? az azonos elszigeteltségben élő hasonlóan szegénységben nevelkedő nem cigányokénál?"
Náluk is, meg úgy általában az embereknél is. Nexusska hozzászólásaira bezzeg nem reagáltál...
"Olyan, h a cigányok között sokkal nagyobb a rossz "emberek" és a bűnözők aránya."
És mondd, ezt HONNAN veszed, ha ugye NEM különbözteted meg őket? Mert akkor nincs ilyen felmérés, nincsenek ilyen adatok, vagyis CSAK A TE véleményed alapján jutottunk (illetve jutottál) erre a következtetésre.
20.36
mit kellett volna reagálnom? hogy velem meg szarfej volt mindkét matektanárom, így tudom hogy a matek tanárok szarfejek?
#36: Nyílt titok, hogy a börtönökben az elítéltek min. 80%-a cigány. Ennek ellenére a Jobbik nem diszkriminál, ugyanis nem "cigány bűnözőkről" beszél, de lám te is érzed, hogy a "társadalmi normákat elfogadni képtelen csoport" és hasonló utalások csakis a cigányokra vonatkozhatnak. (Vajon miért gondolod így?..)
A rasszizmus tehát nem a közlő hanem a befogadó szintjén - jelen esetben nálad - jelenik meg. Nem véletlenül.
23.20
húha, elvesztem, én a jobbikot többször hallottam cigánybűnözésről beszélni. szerinted akkor nem erről beszélnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!