Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik-ellenesek/Jobbikot...

Jobbik-ellenesek/Jobbikot lerasszistázók! Megnéznétek ezt legyetek szívesek?

Figyelt kérdés
[link] Most is rasszistának gondoljátok még a pártot?

2014. ápr. 8. 16:30
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
0%
Én még mindig rasszistának tartom a Jobbikot. Ha ezen változtatni akarsz akkor ne egy olyan videót linkelj be, amiben Vona történelemismeret-hiányosan tagadja a Jobbik összes rasszista kijelentését. Ha meg akar győzni, ne tagadjon tényeket és állítsa, hogy a magyarokat soha nem érdekelte más ember vallása, etnikuma.
2014. ápr. 8. 17:19
 22/52 anonim ***** válasza:
78%

én megkérném azokat a kedves embereket akik nem tudják hogy a jobbik milyen cigánybűnözésről beszél, hogy Jöjjön el Izsákra és sétáljon el ide a cigánytelepre.. Gyerekkoromban ugyanis az lett az utcánk. többször láttam azt, hogy meg akarják késelni anyukám, vagy szetverik a tesóm motorjt, vagyhogy 3x törték be az ablakunk. idézem mit szajkoznak az ittlevő etnikum akárhányszor Elmegyek az utcába hogy hazajussak: " utáljuk a magyarokat. dögölj meg az összes magyarral együtt" rendszerint azt hallgatom, hogy riba*c rákosku*va haljá' meg. meg hogy ugy megba*lak hogy besz*sz. kérdem én hogy ez micsoda?? itt volt a jobbik, a Morvai Krisztina, megnézhetitek a videot is a ytube-on az importszemét a cigánysoron cimmel. Nem rasszizmus az, hogy azt gondolom, hogy ez nem normális dolog. az nem rasszizmus, hogy szeretnék reggel ugy elindulni a buszhoz, hogy nem uszitanak rám egy kutyát sem. az nem rasszizmus, h szeretnék biztonságban élni. Attol, hogy egy jobbikszavazó rasszista megjegyzéseket tesz az nem a Pártot jellemzi hanem az embert. a kururucinfon olvasgathattok nyugodtan, olyan dolgok vannak ott, amit a közmédia kitilt. nem azert mert zsidóellenes, hanem mert igaz dolgokat mond

tiltották Dúró Dóra interjúját is, mert a Jobbik programjáról beszél, kifejtve azokat... Nem a melegek ellen van a jobbik, hanem csak szeretné ( és sokan mások is) hogy a négy fal közt tartsák meg a nemi életét. Azt szeretné ha a magyarok népessége nőne, nem az etnikum ahol 13-4 évesen mint itt is már megvan az első csemete. sokan nem látják a dolgokat. elfogultak, ők csak azt látják amit a média " beléjük" nyom. Lehet hogy az O.V fejleszt meg gyárak stb. de hol??? Pesten! meg a nagyvárosban. Nem azért tanultam\ok hogy közmunkás legyek.. A magyar gyárak által nőne az export, és lenne állás nem kevés munkával. nagyon sokat buszozok egynap és a minap is azt láttam, hogy a közmunkások 40kb dolgoztak egyhelyen fele oda se fért, csak állt mert egy négyzetméterre igy is ketten voltak. A másik, meg hogy azt mondják kisebb a bűncselekmények száma, amit kikozmetikáztak, hogy 20eFt helyett 50eft felett a bűncselekmény. tehát ha vaterázol és átvernek 10eft-tal akkor nem tudsz mit csinálni, nem indítanak eljárást, utat adva azoknak akik mégtöbbet lopnak. ( elnézést a helyesírásért de moboilról írtam, van amit automatikusan átír)

2014. ápr. 8. 17:21
 23/52 anonim ***** válasza:
3%

Valaki védje már meg a jobbikot, hogy igenis rasszista! Végre lenne egy jó kis szélsőjobbos pártunk akik elvégzik a finnyás közép helyett a piszkos munkát és most egy nyálas libsi pártot akarunk belőle csinálni. 20% náci kell egy országnak, hogy stabil maradjon az egyensúly. Pláne, ha magyarölő cigány kisebbség és országvásárló zsidók vannak a képben.

Na ezért szavaztam a fideszre, mert a jobbik még az elvei mellett sem képes kiállni.

2014. ápr. 8. 17:27
 24/52 anonim ***** válasza:
0%

Nexusska:

Megértem a körülményeidet és az nem számít rasszizmusnak, ha biztonságban akarsz élni. De ha az ottani cigányok viselkedését rányomod az összes többi cigányra, az már rasszizmus. Pont te írod, hogy ne alkossunk véleményt a Jobbikról, egy szavazója rasszista megnyilvánulása miatt(egyébként több párttag is mondott már rasszista kijelentéseket). A bűnözés elleni harc nem a cigányok kollektív megbüntetését jelenti, hanem a bűnözőkét, aki lehet ugyanúgy fehér vagy sötét bőrű.

2014. ápr. 8. 17:32
 25/52 MrPifta ***** válasza:
15%
most azért mérsékelték a kampányt, mert kell a szavazó.
2014. ápr. 8. 17:32
 26/52 Shai-Hulud ***** válasza:
53%

"pont azért szavaznak a Jobbikra egyre többen, mert tele van a hócipőjük a cigányokkal."

Na most akkor ha NEM rasszista a Jobbik, akkor miért is szavaznak egyre többen rájuk, akiknek tele van a hócipőjük a cigányokkal?

:-)

2014. ápr. 8. 17:38
 27/52 anonim ***** válasza:
80%
#26: talán azért, mert ők végre foglalkoznának a "nem létező" cigánykérdéssel?..
2014. ápr. 8. 17:42
 28/52 anonim ***** válasza:
27%
Húgyagyú egy népség az biztos! Szebb Jövőt!
2014. ápr. 8. 17:50
 29/52 anonim ***** válasza:
0%

"Értékelem, hogy kimondod, hogy a Jobbik rasszista, de undorodom a mértéktelen gyűlöletkeltéstől amit itt művelsz."

Hát pont ez az, hogy nekem kell itt gyűlölködnöm a jobbik helyett! Ki kellett lépnem a zen kertemből meditálás közben, mert a remek szélsőjobbos pártunk most hirtelen rózsaszín babaruhában akar pózolni. Nem ezért fizetjük őket. Fel a bakancsot és vonulás tovább. Az eszem megáll, hogy a feje tetejére állt a világ.

2014. ápr. 8. 17:54
 30/52 tetro ***** válasza:
21%

18.13

az érveid: amit vona mond igaz, mi meg agyhalottak vagyunk. remek. most már hiszek én is. gyurcsányt meg az rtlklubot amúgy eddig senki sem említette rajtad kívül, szóval nem igazán értem miről beszélsz, de az érveid alapján nem is keresek túl komolyan összefüggéseket.

2014. ápr. 8. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!