Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem gáz szerintetek egy...

Nem gáz szerintetek egy kicsit hogy a leendő nyugdíjunk elvették hogy stadiont építsenek belőle orbán háza elé?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 8. 12:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

47ezerből megélni? jah, jó lenne, de az tényleg álomvilágban él aki ezt elhiszi, egy 30-40m2 -es lakás havi költsége 30-40.000 plusz a rezsi 15-20.000

És akkor még nem ettél, nincs bérlet, sem egyéb kiadás... :D

2014. ápr. 8. 14:00
 12/28 anonim ***** válasza:
55%

"47ezerből megélni? jah, jó lenne"

Szerintem csak szarkazmus volt. :)

Amúgy nekem már akkor gáz volt, mikor először bejelentették ezt a lenyúlást. Mentem is rögtön nyilatkozni, hogy nem adom.

Amúgy mi a helyzet az egyéni számlákkal, amit ígértek a visszalépőknek?

2014. ápr. 8. 16:21
 13/28 A kérdező kommentje:

# 12/

ugyan már, ígéret annyi mint égen a csillag, megvalósulását meg hiába is várjuk.

Kezdem magam úgy érezni mint anno a kommunizmusban, orbán bácsi ül a parlamentben, azt mondja demokrácia van, de ő egyedül eldönthet bármit...tiszta kommunizmus, csak akkor legalább mindenkinek volt munkája.

2014. ápr. 8. 16:25
 14/28 anonim ***** válasza:
33%

Már annyiszor leírtam, hogy a Fidesz a legnagyobb kommunista párt, de sokan inkább elhiszik, amit hallani akarnak, mint ami az orruk előtt történik.

:(

Már látom a jövőbeli történelemkönyveket:

"2014 - Az országban viszonylagos nyugalom uralkodott, a lakosság még nem érzékelte, hogy az ország erősen sodródik a ..." (ki tudja, mi felé)

2014. ápr. 8. 16:37
 15/28 A kérdező kommentje:
hát akinek egy kis szerencséje is van, a fidesz avagy az orbán féle új kommunizmus híreiről már más országban élve fog értesülni, én is azon dolgozom hogy mielőbb kikerüljek ebből az országból, és nem kalandvágyból ahogy orbi bácsi állítja, hanem megélhetésért, családomért, és azért hogy legyen egy élhető jövőnk, jövőjük.
2014. ápr. 8. 16:52
 16/28 anonim ***** válasza:
25%

Nem gáz szerinted hogy a leendő nyugdíjunkat elszipkázzák a mostani nyuggerek, akinek az összes párt benyal, mert nyugdíjemelésért bárkire szavaznak, mert mind szenilisek?

Szerintem inkább ez a baj, nem az hogy épült egy-jét (amúgy tényleg fölösleges) stadion.

2014. ápr. 8. 20:02
 17/28 anonim ***** válasza:
34%
Vajon melyik bankszámlánkat fogják elvenni a mostani kormányzás alatt, mint múltkor a nyugdíjpénztári pénzeket?
2014. ápr. 8. 21:48
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
#16, Épp ezt volt hivatott megszüntetni a magánnyugdíj-pénztári rendszer, amit OV megtorpedózott, és most megint a régi rendszer működik. Pedig az már kb. félúton volt, hogy mindenki a maga nyugdíját gyűjtse, és ne az állami feneketlen zsákba öntse a járulékát.
2014. ápr. 9. 09:41
 19/28 A kérdező kommentje:

# 16/

# 18/

Így van!

2014. ápr. 9. 10:26
 20/28 anonim ***** válasza:
74%
Azt mondom, hogy vannak elvakult emberek, akik csak rosszat akarnak látni a FIDESZ-be, közben nem vették észre, hogy az MSZP még az alsógatyájukat is eladta. 2002-2010- es korszak egy rakás szar volt.
2014. ápr. 9. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!