Nem gáz szerintetek egy kicsit hogy a leendő nyugdíjunk elvették hogy stadiont építsenek belőle orbán háza elé?
47ezerből megélni? jah, jó lenne, de az tényleg álomvilágban él aki ezt elhiszi, egy 30-40m2 -es lakás havi költsége 30-40.000 plusz a rezsi 15-20.000
És akkor még nem ettél, nincs bérlet, sem egyéb kiadás... :D
"47ezerből megélni? jah, jó lenne"
Szerintem csak szarkazmus volt. :)
Amúgy nekem már akkor gáz volt, mikor először bejelentették ezt a lenyúlást. Mentem is rögtön nyilatkozni, hogy nem adom.
Amúgy mi a helyzet az egyéni számlákkal, amit ígértek a visszalépőknek?
# 12/
ugyan már, ígéret annyi mint égen a csillag, megvalósulását meg hiába is várjuk.
Kezdem magam úgy érezni mint anno a kommunizmusban, orbán bácsi ül a parlamentben, azt mondja demokrácia van, de ő egyedül eldönthet bármit...tiszta kommunizmus, csak akkor legalább mindenkinek volt munkája.
Már annyiszor leírtam, hogy a Fidesz a legnagyobb kommunista párt, de sokan inkább elhiszik, amit hallani akarnak, mint ami az orruk előtt történik.
:(
Már látom a jövőbeli történelemkönyveket:
"2014 - Az országban viszonylagos nyugalom uralkodott, a lakosság még nem érzékelte, hogy az ország erősen sodródik a ..." (ki tudja, mi felé)
Nem gáz szerinted hogy a leendő nyugdíjunkat elszipkázzák a mostani nyuggerek, akinek az összes párt benyal, mert nyugdíjemelésért bárkire szavaznak, mert mind szenilisek?
Szerintem inkább ez a baj, nem az hogy épült egy-jét (amúgy tényleg fölösleges) stadion.
# 16/
# 18/
Így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!