Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha holnap reggel az Együtt...

Ha holnap reggel az Együtt 2014 kormányváltókra szavazok, akkor egy mocskos kommunista haza áruló leszek?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok.Itt születtem Magyarországon ahogy a szüleim és nagyszüleim is,így folytatva sort dédszüleimig.Fehérbőrű vagyok ,római katolikus vallású vagyok,bár nem gyakorlom azt.

Kérdésem a következő lenne,ha nem a Fideszre vagy a Jobbikra szavazok akkor hazaáruló vagyok?

2014. ápr. 5. 22:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem vagy az.

Csak (véleményem szerint) olyan pártokra szavazol akik már egyszer (egyszer?) tönkrevágták ezt az országot. Kiderült róluk, hogy végig hazudtak nekünk, meghamisították a költségvetési adatokat a 2006-os választások előtt. 2006-ban rendőr terrort hoztak ránk (márc 15. után vadásztak a fiatalokra, van ismerősöm, aki vidékről jött pestre, fogalma nem volt semmiről, a villamos megállóban álldogált, amikor rárohantak rendőrök, szétverték és gyorsított eljárásban el akarták ítélni, csoportosan elkövetett garázdaság miatt. Erről videófelvétel is készült. Számtalan ilyen eset történt, az október 23-i tömeg verés csak ez után jött. Anyukám is ott volt apámmal. Épp vége volt a megemlékezésnek amikor elkezdték oszlatni a tömeget. Fogalmuk nem volt merre kell menni. Ha apukám nincs résen akkor anyámat legázolták volna a tömegbe gázoló lovasrendőrök. Egy anyuka 4 kisgyerekkel kétségbeesetten kérdezgette, hogy most merre menjen haza. Hatalmas mázlijuk volt szüleimnek és annak az anyukának, hogy egy kerülő úton el tudtak jönni onnan. Ez egy tipp volt és szerencsére bejött. Bármerre máshova mentek volna rendőri ellenállásba ütköztek volna, és lehet agyonverik őket. Hány és hány ember járhatott így. Rengetegen, mivel a rendőrök beszorították a tömeget több oldalról. Vertek akit értek. Igen ez a fidesz okt. 23-i megemlékezése volt. Ha haza induló emberekkel követték ezt el. Utána nyilván maradt még egy jó pár ellenálló. A TV- csak ezeket az ellenállókat mutatta, ahogy követ hajigálnak.

És most ezek mondják, hogy Orbán diktatúra.)

Szóval ezekre fogsz szavazni, ha a "kormányváltókra" szavazol.

De nem vagy ettől hazaáruló, csupán a többi párt meséje közül az övéknek hiszel. Én meggyőződtem róla, hogy ez a mese hazug.

2014. ápr. 6. 10:43
 22/22 anonim válasza:
A Jobbikra ne szavazz, a többi rendben van... Viccen kívűl saját választásod szavazz ahogy gondolsz
2014. ápr. 28. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!