Ha holnap reggel az Együtt 2014 kormányváltókra szavazok, akkor egy mocskos kommunista haza áruló leszek?
22 éves fiú vagyok.Itt születtem Magyarországon ahogy a szüleim és nagyszüleim is,így folytatva sort dédszüleimig.Fehérbőrű vagyok ,római katolikus vallású vagyok,bár nem gyakorlom azt.
Kérdésem a következő lenne,ha nem a Fideszre vagy a Jobbikra szavazok akkor hazaáruló vagyok?
Ha összességében meg vagy elégedve az életeddel:
- Nem albérletben laksz
- Nincs deviza hiteled
- Normális, jól fizető állásod van
- Családtagjaid is az országban dolgoznak
- Úgy gondolod, hogy jó a közbiztonság
- Úgy gondolod, hogy dübörög a gazdaság
Akkor szavazz az elmúlt 24 év kormányai közül bárkire.
Fidesz = KDNP
MSZP = DK, Együtt PM, LMP összefogás kutyafüle
Ha változást szeretnél végre, szavazz a Jobbikra.
Nem vagy hazaáruló, de gondolj azokra az életekre akiket tönkretettek ők és a Fidesz. Szavazz a Jobbikra, Kásler Árpádra vagy akár az LMP-re, de ne rájuk, kérlek!
Rengeteg emberrel beszéltem, több ezerrel az utóbbi 2 hétben részt vettem a kampányban. Sok-sok embernek a torkán van a kés. Ha valamelyik mostani nagy párt nyer, az egyenlő lesz a véggel. Találkoztam szemtől-szemben az MSZP és a Fidesz jelöltjével is (miközben a Jobbik helyi jelöltje nagyon jó barátom és ismerősöm). Tudnék mesélni. Röviden annyit csak, hogy mi saját magunknak szórólapoztunk és plakátoltunk. Az mszp-nek diákmunkások csinálták, a Fidesznek nem tudom ki, de mi az mszp-vel elfértünk egymás mellett mindig a hirdetőtáblákon, a Fidesz mindig leragasztotta és mindig a miénket. A mi jelöltünk egyszerű ember. Farmer nadrág, Tisza cipő és egy egyszerű zakó. A másik két nagy párt emberei üzletemberek, milliomosok, hazug, aljas bűnözők. Láttam még másik kis párt aktivistáit is. Sok dologban egyet értek velük de vannak hiányosságaik és vannak tévedések is. Ennek ellenére őket is tudom javasolni. Csak az eddigi 24 évet ne!
# 12:
Minden párt jelöltjei üzletemberek és összefonódások is vannak a háttérben. Kitűnő szemléltető példa erre Kóka nem is olyan régi utazása az arabokhoz Orbánnal...
#16. Látszik, hogy nem sok közöd van hozzá.
Nem minden jelölt üzletember. Nagyon sok jelölt egy átlag ember volt vagy több gyerekes anyuka aki már nem tudta tovább nézni a nemzet pusztítását. Ők sem tökéletesek. De egyiküket személyesen ismerem. A szíve és az esze a helyén van. Nem jár közel 1 milliós ruházatban és luxus autókkal, hanem csak Tisza cipőben, farmerben és néha egy öltönyben. Egy 1.2-es kis prücsökkel.. de őt ismerem. Az életem rá bíznám és így az országom egy részét, a választókerületet is. Ő Jobbikos. Látok fantáziát más pártokban is. De az eddigiekben nem. Sajnos ott is vannak közeli családtagjaim és ismerőseim. Undorító amit művelnek.
ezek a mszp-szdsz más néven. Nyolc évig intenzíven ki akarták árusítani az országot. Nem sikerült teljesen, most rettenetesen akarják folytatni. Casinót csinálni az országból. És ami érdekes: egész világ nekik drukkol- könnyű préda lenne ez a kivéreztetett, 94 éve hadisarcot fizető ország. Micsoda háborgás követte, hogy most 4 éve ezt megállították!
gyurcsányék/bajnaiék/mesterházyék tálcán kínálták nekik
Hát döntsd el magad.
Ha erre akarsz szavazni, akkor vigyázz, mert az Együtt 2014 Párt az egy kis párt, és nem ugyanaz, mint a Bajnai féle 'Együtt - a Korszakváltók Pártja'. Utóbbi egy csoportban indul az MSZP-vel, DK-val, MLP-vel, PM-el a 17-es pont alatt. Itt az országos szavazólista:
# 19:
Most miért kell lelőni a poént? :D
Alig várom már, hogy holnap örömkönnyekben törjenek ki a hívők, amikor meghallják, hogy az Összefogás és az Együtt 2014 is bejutott a parlamentbe... Hogy aztán döbbenten nézzék az ismeretlen arcokat, akikre valójában leadták a szavazatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!