Az LMP mennyire ZÖLD?
Most olvasgatom a pdf-üket, és egész tetszős, bár nem írnak semmi konkrétat.
A többi (nagy) pártban is van egy kis zöld, esetleg van ami zöldebb?
+olvastam, hogy a megújuló energiára való áttérést nagyon sok időre befagyasztja szerintük a paks2.
A paks2 az ez a mostani paks bővítés, vagy valami más?
Ha a mostani bővítés, akkor az már el van döntve, visszavonhatatlan, nem?
Köszi a válaszokat, egyáltalán nem vagyok otthon ezekben a témákban.
"Most olvasgatom a pdf-üket, és egész tetszős, bár nem írnak semmi konkrétat. "
Igen, mondjuk a semmi az nekem is tetszeni szokott.
#4 nem teljes áttérés nyilván...
akkor megváltoztatom azt a sort: a magyarországi megújuló energia cuccok alkalmazását, fejlesztését, satöbbi...
"A többi (nagy) pártban is van egy kis zöld, esetleg van ami zöldebb? "
Tudtommal nincs jelenleg zöldebb, de igazad van, minden párt életében jelen van a környezetvédelem valamilyen szinten, de az LMP az egyetlen akinél ez dominál, elvégre is önmagukat is rendszer- és globalizációkritikus ökopártnak tartják.
"A paks2 az ez a mostani paks bővítés, vagy valami más? "
Paks 2 az új bővítés során épülő új blokkok neve. Még régebben volt tervbe véve a blokkbővítés, csak nem lett belőle akkor semmi, de most azoknak a meg nem épült blokkoknak a helyére megy, feltéve ha az új biztonsági előírásoknak megfelel a terület, ami korántsem biztos.
"Ha a mostani bővítés, akkor az már el van döntve, visszavonhatatlan, nem? "
Már aláírtak látszólag mindent (építési, pénzügyi, gazdasági stb részeit), és már ebben évben, azaz 2014-ben törlesztenünk kell az építés megkezdése nélkül is a kamatot ( nincs benne a költségvetésben, és ezzel bőven túlzott deficit eljárás alá kerülünk). A nemzetközi szerződéseknek nem felel meg, ezért visszavonható, a kérdés az, hogy vajon mi van az apró betűkben, és megéri-e ( egyes feltételezések szerint a gáz ellátásunk fedezését szolgáló szerződés is ettől függ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!